"Σκαστοί από την κλινική" βιολιά, τσέλο και... ΠΑΟΚ

Μουσική, ΠΑΟΚ και Τούμπα. "Ήρθαμε σκαστοί από την κλινική" σε μαγικό βίντεο συνοδεία βιολιού και τσέλο. Ό,τι πρέπει για να δουν οι οπαδοί του 'Δικεφάλου' τη ρεβάνς με την Κράσνονταρ.

Η πανοραμική άποψη του γηπέδου της Τούμπας σε ντέρμπι
Η πανοραμική άποψη του γηπέδου της Τούμπας σε ντέρμπι EUROKINISSI SPORTS

Το "ήρθαμε σκαστοί από την κλινική" είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα συνθήματα της εξέδρας των ΠΑΟΚτσήδων. Και την περασμένη εβδομάδα ένα βιντεάκι από τη Σαντορίνη, με τον Αλέξανδρο Γαβριηλίδη να παίζει τη μελωδία στο βιολί του, έγινε viral, πριν από τον πρώτο αγώνα με την Κράσνονταρ. Τώρα και ενόψει της ρεβάνς ο εξαιρετικός μουσικός ξαναχτύπησε! Αυτή τη φορά με ένα επαγγελματικό βίντεο κλιπ που θα μπορούσε να παίζει παντού και δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα καλύτερα που έχουμε δει στο εξωτερικό.

Ο Αλεξανδρος Γαβριηλίδης μαζί με τη φίλη του Άνι Σόφι Μποκουγιάν παίζουν βιολί και ο αδερφός του Τιμόθεος Γαβριηλίδης τσέλο, σε ένα απολαυστικό δίλεπτο, στο οποίο πρωταγωνιστούν η μουσική, ο ΠΑΟΚ, η εξέδρα της Τούμπας και η Θεσσαλονίκη. Η τριάδα παίρνει άριστα για την έμπνευσή της, όπως βέβαια ο Γιάννης Βασσάρας που έκανε το film editing και ο Άρης Αντωνιάδης, ο οποίος ανέλαβε την επιμέλεια.

Απολαύστε το ανεξαρτήτως οπαδικής προτίμησης:

Καμιά φορά από ανθρώπους που απλά αγαπούν την ομάδα τους βγαίνουν οι καλύτερες ιδέες. Κι αυτό σίγουρα που βλέπουμε είναι άριστο, από κάθε άποψη. "Θέλαμε να δώσουμε φωνή στην ομάδα, σε μια εποχή που δεν την έχει", έλεγε τις προάλλες στο ραδιόφωνο Metropolis ο Αλέξανδρος Γαβριηλίδης, που είναι επαγγελματίας μουσικός, τα τελευταία δέκα χρόνια ζει στην Αμερική και εμπνεύστηκε από τα τραγούδια της εξέδρας του ΠΑΟΚ: "Επειδή φεύγουμε και μένουμε στο εξωτερικό, δεν σημαίνει ότι ξεχνάμε".


News 24/7

24MEDIA NETWORK