Σκάτσελ: "Μπορεί να μην ήμουν καλός γι'αυτούς τους προπονητές"

Σκάτσελ: "Μπορεί να μην ήμουν καλός γι'αυτούς τους προπονητές"
Παρακολουθώντας την πορεία του Ρούντολφ Σκάτσελ με την Χαρτς, πολλοί έχουν αναρωτηθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης δεν δικαίωσε τις προσδοκίες των ανθρώπων του Παναθηναϊκού την περυσινή περίοδο. Ο Τσέχος μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑΣπορ και τα όσα είπε μόνο λόγια του αέρα δεν ήταν, αφήνοντας αιχμές για τους πρώην τεχνικούς που πέρασαν από τον "πράσινο" πάγκο.

"Μου άρεσε η Ελλάδα και ο Παναθηναϊκός. Έπαιξα Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στη ζωή μου. Ημουν πολύ χαρούμενος στην Αθήνα, το τελείωμα της θητεία μου όμως δεν ήταν καλό για εμένα, αλλά δεν ήταν δικό μου λάθος. Τελείωσε το συμβόλαιό μου, ο Παναθηναϊκός δεν ενεργοποίησε την option που είχε και έτσι έφυγα" , τόνισε αρχικά για να συμπληρώσει:

"Το πρόβλημα παρουσιάστηκε τους δύο τελευταίους μήνες στην καριέρα μου στον Παναθηναϊκό. Μου άρεσε η Αθήνα. Το πρόβλημα στην περυσινή σαιζόν ήταν ότι ο Παναθηναϊκός άλλαξε 4 προπονητές. Δεν ήταν καλό για την ομάδα, για οποιαδήποτε ομάδα. Μπορεί να ήταν και ένας λόγος που δεν πήραμε το πρωτάθλημα" .

Σε ότι έχει να κάνει με το καίριο ερώτημα "γιατί δεν πέτυχε στον Παναθηναϊκό", ο Σκάτσελ δεν γνωρίζει την απάντηση: "Δεν ξέρω γιατί δεν πέτυχα. Πρέπει να ρωτήσετε τους προπονητές. Τα μεγάλα αφεντικά. Αλλάξαμε 4 προπονητές. Μπορεί να μην ήμουν καλός ποδοσφαιριστής γι' αυτούς τους προπονητές. Επαναλαμβάνω όμως ότι δεν έχω πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό. Είμαι επαγγελματίας" .

Όσον αφορά, τέλος, στην παρουσία του στην Σκωτσέζικη ομάδα Χαρτς ο Ρούντολφ Σκατσελ είπε: "Είναι μία καλή αρχή για εμένα αλλά και για την ομάδα, είμαι πολύ χαρούμενος όταν παίζω καλά. Έχω άριστη σχέση με τον προπονητή μου και τους φιλάθλους, με εμπιστεύονται και αισθάνομαι πολύ όμορφα. Σε εφτά παιχνίδια έχουμε ισάριθμες νίκες και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι" .

News 24/7

24MEDIA NETWORK