Σκέφτεται Φετφατζίδη ο Μίτσελ
Αλλαγές ετοιμάζει ο Μίτσελ για τον αγώνα του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Πλατανιά και μία από τις σκέψεις που κάνει είναι η χρησιμοποίηση του Γιάννη Φετφατζίδη στο αρχικό σχήμα.
Ο Ισπανός έχει μείνει ευχαριστημένος από την απόδοση του νεαρού μεσοεπιθετικού στα τελευταία παιχνίδια, έστω κι αν αγωνίστηκε για είκοσι λεπτά ή για μισή ώρα και όλα δείχνουν ότι θα είναι βασικός στο παιχνίδι με την ομάδα των Χανίων, παίρνοντας πιθανότατα τη θέση του Βλαχοδήμου.
Από εκεί και πέρα, ο Μανιάτης λογικά θα προφυλαχθεί και τη θέση του στα χαφ (δίπλα στους Φέισα και Μασάντο) αναμένεται να πάρει, είτε ο Γκρέκο είτε ο Φουστέρ.
Σύμφωνα με όσα έχει δοκιμάσει ο Μίτσελ το τελευταίο διήμερο στο Ρέντη, είναι πιθανό ο Σιόβας να επιστρέψει στο κέντρο της άμυνας και ο Μοντέστο να αγωνιστεί στο δεξί άκρο της άμυνας.
Όσον αφορά την επίθεση, παραμένει το δίλημμα Τζεμπούρ ή Μήτρογλου. Ίσως πάντως ο Ισπανός προπονητής να θελήσει να δώσει ανάσες στον Αλγερινό ποδοσφαιριστή ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.