Σκέφτεται Μήτρογλου ο Σάντος

Η Εθνική πραγματοποίησε τα ξημερώματα της Τρίτης την πρώτη δυνατή προπόνηση ενόψει της αναμέτρησης με την Ιαπωνία τα ξημερώματα (1:00) της Παρασκευής. Μήτρογλου για αντί-Γκέκα σκέφτεται ο Σάντος.

Σκέφτεται Μήτρογλου ο Σάντος
INTIME SPORTS

Αποστολή στη Βραζιλία: Γιάννης Ντάλλας

Η πρώτη προπόνηση με ένταση ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την Ιαπωνία, έμελλε να διεξαχθεί υπό καταρρακτώδη βροχή. Αρχικά οι διεθνείς ακολούθησαν τις οδηγίες του γυμναστή, ενώ στη συνέχεια ο Φερνάντο Σάντος δούλεψε μαζί τους στην τακτική.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές της αποστολής συμμετείχαν στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης, εκτός από τον Παναγιώτη Γλύκο οποίος δεν γυμνάστηκε λόγω του γνωστού προβλήματος με τη φλεγμονή στο μάτι που τον ταλαιπωρεί.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έδειξε τις προθέσεις του για την 11άδα που θα παρατάξει κόντρα στην Ιαπωνία, ωστόσο υπάρχει σαφής σκέψη να χρησιμοποιήσει τον Κώστα Μήτρογλου στο αρχικό σχήμα αντί του Φάνη Γκέκα.

Η προπόνηση διεξήχθη παρουσία πολλών Ιαπώνων δημοσιογράφων για ακόμη μια φορά, ενώ την παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Για την ώρα οι παίκτες δεν έχουν δει όλοι μαζί βίντεο της Ιαπωνίας, ωστόσο μεμονωμένα έχουν δει το παιχνίδι με την Κολομβία, όσο και την αναμέτρηση των Ιαπώνων με την Ακτή Ελεφαντοστού.

Διαβάστε ακόμη:

Βύντρα: "Άμα τρώγαμε εμείς πέντε να δω τι θα λέγατε!"

Γιατί δεν έπαιξε ο Μήτρογλου;"

Υπόκλιση στον σέξι Κατσουράνη από το Marie Claire

News 24/7

24MEDIA NETWORK