Σκέφτεται να σταματήσει ο Φαν Πέρσι

Μπορεί να γύρισε στην αγαπημένη του Φέγενορντ μόλις τον Γενάρη που μας πέρασε, όμως οι φίλοι του συλλόγου είναι πιθανό να μην... χορτάσουν για πολύ καιρό ακόμα τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Σκέφτεται να αποσυρθεί στα 34 του χρόνια!

Σκέφτεται να σταματήσει ο Φαν Πέρσι
van persie

Τα χρόνια έχουν περάσει και το κουρασμένο σώμα του Ρόμπιν Φαν Πέρσι δεν μπορεί να σταθεί πλέον σε υψηλό επίπεδο. Προς τιμήν του, το παραδέχθηκε και ο ίδιος σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε μετά την κατάκτηση του κυπέλλου στην Ολλανδία.

Τι σημαίνει αυτό; Δυο είναι τα σενάρια. Είτε θα σταματήσει το καλοκαίρι, είτε θα συνεχίσει για λίγο ακόμα, έχοντας όμως συγκεκριμένο ρόλο στην ομάδα.

"Υπάρχουν στιγμές που αισθάνομαι πως μπορώ να παίζω μέχρι τα 38 και 39 μου, όμως από την άλλη πλευρά δυσκολεύομαι ακόμα και να προετοιμαστώ για ένα παιχνίδι", είπε αρχικά ο πρώην αρχηγός της Άρσεναλ και συνέχισε:

"Υπάρχει και η λύση να μην παίζω πλέον 90 λεπτά, αλλά να προσφέρω ποιοτικά σε λιγότερο χρόνο. Πρέπει να καθίσουμε με τον σύλλογο και να μιλήσουμε το καλοκαίρι. Πάντως είμαι χαρούμενος με το πως έχουν κυλίσει τα πράγματα από όταν επέστρεψαν στην ομάδα".

Ο Φαν Πέρσι μετρά 13 εμφανίσεις με 7 γκολ από τη μέρα που επέστρεψε στην Φέγενορντ, έχοντας όμως μικρό χρόνο συμμετοχής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK