Σκέφτεται τους "8" ο Αστέρας

Ο Αστέρας Τρίπολης έκανε μεγάλο... βήμα για την πρόκριση στην προημιτελική φάση του κυπέλλου, μετά την "καθαρή" νίκη του στα Τρίκαλα με 2-0.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Eurokinissi Sports / ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σχέδια για τους "8" του κυπέλλου μπορεί να κάνει στο εξής ο Αστέρας Τρίπολης, μετά την εκτός έδρας νίκη του επί των Τρικάλων με 2-0, στον πρώτο αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των "16".

Οι Αρκάδες που ήταν ανώτεροι σχεδόν σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, προηγήθηκαν με τέρμα του Καλτσά στο 39ο λεπτό, ενώ ο νεαρός Κώτσιρας διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 50ο λεπτό.

Πλέον η ρεβάνς στην Τρίπολη γίνεται εύκολη αποστολή για τον Αστέρα, ο οποίος θα πρέπει να... αυτοκτονήσει για να χάσει το "εισιτήριο" για την 8άδα.

Οι συνθέσεις:

Τρίκαλα (Γ. Γεωργιάδης): Σιδεράκης, Σανδραβέλης, Βέρτζος, Λεάντρο, Γκόλιας, Ριζογιάννης, Μουμίν, Ρομπέρ (67' Στεβάνοβιτς), Μπαϊκαρά, Αρναρέλλης (46' Μαρουκάκης), Γιαννιτσάνης (79' Κουσκουνάς)

Αστέρας Τρίπολης (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Μπέρτος, Σελίν, Κυριακόπουλος, Ιγκόρ (58' Μπαστιάνος), Ντουντού (71' Χαμντανί), Ιγκλέσιας, Δημούτσος (52' Στανισάβλιεβιτς), Ιωαννίδης, Κώτσιρας, Καλτσάς.

*Το ματς διεξήχθη κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία στην έναρξη του αγώνα ήταν στο -4.

*Οι αγώνες ρεβάνς του κυπέλλου θα γίνουν 24-25-26 Ιανουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK