Σκέφτονται τη μετακόμιση στην Τότεναμ

Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι ανέφερε ότι πιθανώς τα "σπιρούνια" θα εγκατασταθούν στο νέο Ολυμπιακό Στάδιο χωρητικότητας 70 χιλιάδων θεατών, που θα δημιουργηθεί στο Στράτφορντ ανατολικά του Λονδίνου, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

Σκέφτονται τη μετακόμιση στην Τότεναμ

Ο ιδιοκτήτης της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι ανέφερε ότι πιθανώς τα " σπιρούνια" θα εγκατασταθούν στο νέο Ολυμπιακό Στάδιο χωρητικότητας 70 χιλιάδων θεατών, που θα δημιουργηθεί στο Στράτφορντ ανατολικά του Λονδίνου, μετά το τέλος των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 στο Λονδίνο.

"Αυτή είναι μια πιθανότητα. Ωστόσο το στάδιο θα χρησιμοποιηθεί μόνο για αθλήματα του στίβου. Αν κάτι αλλάξει, είμαι σίγουρος ότι θα έρθουν πάλι να μας μιλήσουν. Υπάρχουν ένα-δυο ομάδες που μπορούν να στεγαστούν μαζί. Είμαστε μία από τις λίγες ομάδες του πρωταθλήματος που έχουμε πουλήσει όλα τα εισιτήρια μας", τόνισε ο Λιβί στην εφημερίδα «The Times» και συνέχισε λέγοντας:
" Η Τσέλσι που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λίγκ έχει πολλές κενές θέσεις. Εμείς εάν αγωνιζόμασταν στην Ευρώπη, δεν θα υπήρχε ούτε μια θέση κενή. Αυτό αποδεικνύει ότι οι οπαδοί μας είναι πιστοί στην ομάδα και την ενισχύουν σε κάθε αγώνα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK