Σκέψεις Δημήτρη για πρόεδρο Θανάση στην ΠΑΕ

Το πρόσωπο απόλυτης συσπείρωσης που θέλει και σκέφτεται ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για τον προεδρικό θώκο του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Θέση επίτιμου προέδρου ο τεράστιος Παύλος Γιαννακόπουλος στο PAO Foundation. Αναλυτικό ρεπορτάζ του Contra.gr.

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ένα από τα θέματα που έχουν απασχολήσει πολύ τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στην οργάνωση του πρότζεκτ του PAO Foundation έχει να κάνει και με τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τα τρία διοικητικά σχήματα σε ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό, τα οποία θα λειτουργούν υπό την ίδια "σκέπη".

Κι αν στην "πράσινη" ΚΑΕ το μοντέλο με τον -ανεξάντλητο εργάτη του "τριφυλλιού"- Μάνο Παπαδόπουλο είναι απόλυτα πετυχημένο και δεν συντρέχει λόγος αλλαγών, στην ΠΑΕ είναι βασικό ζητούμενο το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θα βγουν μπροστά για να ηγηθούν της νέας προσπάθειας. Ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έχει ξεκαθαρίσει (και μέσω της προ ημερών ανακοίνωσής του) πως δεν σκοπεύει να αναλάβει την προεδρία ή γενικά το "τιμόνι" της ΠΑΕ, αλλά ο σκοπός του είναι να λειτουργήσει σαν "θεματοφύλακας" της επόμενης μέρας του συλλόγου και της παναθηναϊκής ιδέας.

Η αναζήτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, επικεντρώνεται σ’ ένα πρόσωπο, το οποίο θα ήταν καθολικής αποδοχής και θα συσπείρωνε ακόμη περισσότερο όλους τους Παναθηναϊκούς, γύρω από αυτή την τεράστια προσπάθεια που θα γίνει για να ξαναβρεί ο σύλλογος την αίγλη του παρελθόντος σ’ όλα τα επίπεδα κι όχι μόνο μέσα από το τμήμα μπάσκετ.

Οι πληροφορίες του Contra.gr αναφέρουν, πως μία απ’ τις βασικές σκέψεις του διοικητικού ηγέτη της "πράσινης" ΚΑΕ είναι (εφόσον όλα κυλήσουν ομαλά στη διαπραγμάτευση με την πλευρά Αλαφούζου και γίνει η μετάβαση/μεταβίβαση της ΠΑΕ στο Foundation) να αναλάβει την προεδρία του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος. Με τον πατέρα του Παύλο Γιαννακόπουλο, να γίνεται επίτιμος πρόεδρος του PAO Foundation, του ενιαίου παναθηναϊκού σχηματισμού…

Το επιτάσσει εν πολλοίς και η ιστορία να συμμετέχουν σ’ αυτή τη μεγάλη προσπάθεια οι δύο μεγαλύτεροι παράγοντες της σύγχρονης ιστορίας του συλλόγου, δύο "ιερά τέρατα" της ιδέας και πορείας του Παναθηναϊκού.

Δύο πρόσωπα που λατρεύει ο κόσμος του Παναθηναϊκού και αξίζουν για όλη αυτή την τεράστια διαδρομή τους να πάρουν ακόμη πιο ψηλά στην ιστορία τη θέση που τους αξίζει, ως ηγέτες της οικογένειας Γιαννακόπουλου.

Οι ίδιες πηγές επισημαίνουν πως φέρεται να έχει γίνει ήδη μία πρώτη κουβέντα από την πλευρά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, προς τον Θανάση για την προοπτική αυτή της προεδρίας της ΠΑΕ και είναι ανοικτό ως ενδεχόμενο.

Κι ο ίδιος ο Θανάσης Γιαννακόπουλος άλλωστε, όταν ρωτήθηκε στο περιθώριο του αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την Ούνικς Καζάν, έδειξε πολύ θετική άποψη για το όλο εγχείρημα, τονίζοντας πως είναι υπεραισιόδοξος…

News 24/7

24MEDIA NETWORK