Σκέψεις επιστροφής απο τον Ρομπέρτο Μπάτζιο

Σκέψεις επιστροφής απο τον Ρομπέρτο Μπάτζιο
Την επιστροφή του στα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα προανήγγειλε ο Ρομπέρτο Μπάτζιο. Ο 37χρονος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής (ο οποίος πέρσι «κρέμασε» τα παπούτσια του), κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στο Τόκιο ως Πρέσβης Καλής Θέλησης, αποκάλυψε πως επιθυμεί να επανέλθει στο χώρο του ποδοσφαίρου, αποκλείοντας, ωστόσο, το ενδεχόμενο να τον δούμε με τη φανέλα κάποιας ομάδας.

« Σε επαγγελματικό επίπεδο, η καριέρα μου σαν ποδοσφαιριστής έχει κλείσει. Το γεγονός πως βρίσκομαι μακριά από το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με προσωπική μου επιλογή. Αυτή τη περίοδο απασχολούμαι με άλλα πράγματα, αλλά δεν αποκλείω το ενδεχόμενο να επιστρέψω, όχι όμως για να παίξω ποδόσφαιρο. Θα πάρω την απόφαση μου την κατάλληλη στιγμή », τόνισε χαρακτηριστικά ο «μικρός Βούδας».

Ο πρώτος που δείχνει ενδιαφέρον για την ένταξη του Μπάτζιο στο προπονητικό τιμ της ομάδας του είναι ο Τσέζαρε Πραντέλι. Ο τεχνικός της Φιορεντίνα ζήτησε από τον Ιταλό πρώην παίκτη να να παρακολουθήσει τη δουλειά που γίνεται στους "βιόλα", ενώ δήλωσε ευτυχής στην προοπτική να δει τον Μπάτζιο ως προπονητή στον πάγκο κάποιας ομάδας. "Είναι μια περιουσία για το ποδόσφαιρο, άρα το να τον έχουμε κοντά μας θα είναι πλούτος για όλους μας", υπογράμμισε ο προπονητής της Φιορεντίνα, ενώ ανάλογα "μηνύματα" έρχονται και από την πόλη του Μπάτζιο, τη Βιτσέντζα, με τον πρόεδρο Κασιντζένα να δήλώνει πως "Θα ήταν ένα όνειρο να τον έχουμε μαζί μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK