Σκέψεις για τουρνουά στο εξωτερικό

Η γνωστοποίηση των ημερομηνιών διεξαγωγής των αγώνων του Κυπέλλου από την ΕΠΟ είναι ο …ρυθμιστής της ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας της ΑΕΚ. Ενδεχόμενο συμμετοχής της ομάδας σε φιλικό τουρνουά στο εξωτερικό.

Σκέψεις για τουρνουά στο εξωτερικό
INTIME SPORTS

Η απόφαση των ανθρώπων της ΑΕΚ για την πραγματοποίηση του βασικού σταδίου της προετοιμασίας στο Πήλιο είναι οριστική και αμετάκλητη. Αυτό που περιμένουν τώρα στην «Ένωση» για να προχωρήσουν στο «κλείδωμα» και των ημερομηνιών για τη διεξαγωγή του βασικού σταδίου της προετοιμασίας, είναι η γνωστοποίηση των ημερομηνιών των πρώτων αγώνων του Κυπέλλου από την ΕΠΟ.

Η ενημέρωση που έχουν τώρα στην ΑΕΚ είναι πως το Κύπελλο θα ξεκινήσει είτε στα μέσα, είτε στο τέλος του Σεπτεμβρίου. Έτσι στην «Ένωση» περιμένουν να μάθουν την ακριβή ημερομηνία της έναρξης των επισήμων υποχρεώσεων της ομάδας (των αγώνων Κυπέλλου δηλαδή) προκειμένου να ρυθμίσουν ημερομηνιακά και την προετοιμασία.

Σκέψεις για συμμετοχή σε τουρνουά του εξωτερικού

Η διεξαγωγή της προετοιμασίας στο Πήλιο δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για …εύρεση ανταγωνιστικού αντιπάλου στις γύρω περιοχές. Με δεδομένο πως το επίπεδο δυσκολίας ανεβαίνει για την ΑΕΚ την ερχόμενη σεζόν, καθώς η ομάδα επιστρέφει σε επαγγελματικό πρωτάθλημα, στην «Ένωση» σκοπεύουν να δώσουν μόλις δύο φιλικά στο Πήλιο, κόντρα σε χαμηλής δυναμικότητας αντιπάλους.

Στη συνέχεια θα επιδιώξουν τη διεξαγωγή πιο …σοβαρών φιλικών, απέναντι σε μεγαλύτερης δυναμικότητας ομάδες. Για το τελευταίο, γίνεται ήδη προεργασία, ενώ η ΑΕΚ είναι ανοιχτή και στη συμμετοχή σε τουρνουά στο εξωτερικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK