Σκέψη για συμμετοχή των μικρών στην αποστολή

Ο Τραϊανός Δέλλας στον αγώνα με τον Πανναξιακό σκοπεύει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές που αποτέλεσαν τον κορμό της ΑΕΚ στη φετινή χρονιά, ωστόσο ανοιχτό πρέπει να θεωρείται το ενδεχόμενο να μπουν στην αποστολή οι τρεις της Κ17.

Σκέψη για συμμετοχή των μικρών στην αποστολή
INTIME SPORTS

Πρόθεση του Τραϊανού Δέλλα είναι στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς κόντρα στον Πανναξιακό, να πάρουν χρόνο συμμετοχής οι ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Ωστόσο η παρουσία των τριών πιτσιρικάδων της Κ17 στα Σπάτα για την προπόνηση της πρώτης ομάδας την Κυριακή, ενδεχομένως, να προσθέτει ένα επιπλέον ενδιαφέρον στην τελευταία επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της «Ένωσης».

Στην προπόνηση της Κυριακής οι Βλαχομήτρος, Τσέλιος και Βιδάλης προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα της «Ένωσης» και έπαιξαν στο οικογενειακό διπλό της Κυριακής. Οι τρεις τους αναμένεται να δώσουν το «παρών» και στις δύο τελευταίες προπονήσεις της «Ένωσης» πριν τον αγώνα με τον Πανναξιακό και δεν αποκλείεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής.

Σε κάθε περίπτωση, η παρουσία των παιδιών στην προπόνηση της πρώτης ομάδας, είναι μία επιβράβευση για την αγωνιστική τους εικόνα η οποία –όπως τονίζουν όσοι ασχολούνται με τα τμήματα υποδομής- ήταν εξαιρετική. Το ίδιο συνέβη και στην προπόνηση της Κυριακής, με τους μικρούς να δίνουν την εντύπωση ότι αγωνίζονται καιρό στην πρώτη ομάδα, όντας …ξεψάρωτοι. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα γίνει γνωστό το αν τελικά οι πιτσιρικάδες συμπεριληφθούν στην αποστολή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK