Σκίμπε: "Μας έφυγε ένα βάρος, είμαστε και τυχεροί"

Ως Γερμανός ο Μίκαελ Σκίμπε εμφανίστηκε απόλυτα ρεαλιστής μετά το παιχνίδι της Εθνικής με τη Βοσνία.

Σκίμπε: "Μας έφυγε ένα βάρος, είμαστε και τυχεροί"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά: "Mας έφυγε σίγουρα ένα βάρος που μπορέσαμε και βάλαμε στο τελευταίο λεπτό το γκολ της ισοφάρισης. Είναι πολύ σημαντικός αυτός ο πόντος. Επειδή και αυτό το είδαμε στα 90 λεπτά η Βοσνία είναι πολύ καλή ομάδα και επικίνδυνη. Συνολικά δεν παίξαμε την μπάλα που παίξαμε σε κάποια από τα προηγούμενα ματς και στο τέλος σταθήκαμε τυχεροί που πήραμε τον βαθμό της ισοφάρισης".

Όλοι οι παίκτες στο γήπεδο έκαναν δύσκολη τη δουλειά τους. Το παιχνίδι ήταν δύσκολο γιατί είχε πολλές κίτρινες κάρτες από την αρχή. Είχαμε ένα διαιτητή με αρκετή πείρα που πολλά πράγματα τα έκανε σωστά.

Ευκαιρίες είδαμε και στις δυο ομάδες. Μπορεί αν βάζαμε πιο νωρίς ένα πρώτο γκολ να έβγαινε ένα άλλο αποτέλεσμα αλλά το ίδιο ισχύει και για την Βοσνία".

Aπό την αρχή θέλαμε να παίξουμε πιο επιθετικά κάτι το οποίο καταφέραμε στα πρώτα 5-10 λεπτά αλλά η αλήθεια είναι ότι χάσαμε αυτό τον δρόμο και μόνο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου τον βρήκαμε ξανά. Η αντίδραση ήταν πολύ θετική. Πιο επιθετικά, με πιο πολύ θάρρος και το πιέσαμε ώστε να έρθει το γκολ".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Χρυσός βαθμός στο τελευταίο δευτερόλεπτο με γκολάρα Τζαβέλλα!
Κι όμως ο πρώτος που αγκάλιασε τον Τζαβέλλα ήταν ο Μανιάτης!
Έμεινε με το εσώρουχο ο Παπασταθόπουλος!

News 24/7

24MEDIA NETWORK