Σκληρές δηλώσεις Ξενίδη: "Κάποια χοντρά παιδάκια που αφήνουν μούσι..."

Μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης ο Γιώργος Ξενίδης μίλησε για όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο των ιδιοκτητών και χρησιμοποίησε σκληρές εκφράσεις.

Σκληρές δηλώσεις Ξενίδη: "Κάποια χοντρά παιδάκια που αφήνουν μούσι..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Αναλυτικά όσα είπε ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ηρακλή και της ΑΕΚ στον Μetropolis

Για την επίθεση Παπαθανασάκη στον Σάββα Θεοδωρίδη: " Έτσι όπως διάβασα το διάλογο, νομίζω ότι το είπε χωρίς κανέναν λόγο. Δεν υπήρχε κάποια ένταση για να πει αυτό το πράγμα και να βρίσει τον Θεοδωρίδη. Δεν νομίζω να γνωρίζει το θέμα του Μποροβήλου ο Παπαθανασάκης. Ίσως έχει ακούσει μόνο κάτι. Δεν είναι η πρώτη φορά που προεδρεύει ο Μποροβήλος, όπως και δεν είναι η πρώτη φορά που τον βρήκε ο Παπαθανασάκης. Δεν είναι τώρα υπόδικος ο Μποροβήλος. Γιατί όλες αυτές οι επιθέσεις μαζεμένες; Αυτό μου φάνηκε κάπως. Εκμεταλλευόμαστε μια αναμπουμπούλα και μπαίνουμε και εμείς; Το θέμα με τον Μποροβήλο το έχει χρόνια ο Ηρακλής. Έχουν συνευρεθεί και άλλες φορές και δεν είδα ποτέ καμιά επίθεση. Το ποδόσφαιρο έχει πιάσει πάτο εδώ και χρόνια".

Για τον χαρακτηρισμό “Ρωσοπόντιος” που αποδόθηκε στον Σαββίδη: "Θέλω να σταθώ σε έναν χαρακτηρισμό. Στο "Ρωσοπόντιος". Έχω την τιμή να είμαι Ρωσοπόντιος, η γιαγιά μου εκδιώχθηκε από την Τραπεζούντα και βρήκε καταφύγιο στην Γεωργία, όπως και χιλιάδες άλλοι, νομίζω ότι είναι τίτλος τιμής για μένα. Είμαι Ρωσοπόντιος και χαίρομαι και είναι τιμή μου. Κάποια χοντρά παιδάκια που αφήνουν μούσι και διαδραματίζουν ρόλο στην κοινωνία ή κάποια χοντρά παιδάκια που δεν αφήνουν μούσι και αναιρούν τη γενοκτονία, νομίζω ότι πρέπει να αποβληθούν από τη ζωή. Σαν Έλληνες έχουμε να επιδείξουμε την ιστορία μας. Δεν ξέρω για ποιον λόγο γίνεται αυτό, βλέπω συνεχώς αντιδράσεις περίεργες. Βγαίνω με ονοματεπώνυμο και λέω την άποψή μου. Είμαι Ρωσοπόντιος και είναι τιμή μου. Δεν επιτρέπω σε κανένα χοντρό παιδάκι που αφήνει μούσια να περιπαίζει το γενεαλογικό μου δέντρο".

Για το αν η επίθεση στον Θεοδωρίδη θα φέρει πιο κοντά τον κόσμο του Ηρακλή: " Σίγουρα φέρνει πιο κοντά τον Παπαθανασάκη στον κόσμο, γιατί βλέπουμε επιτέλους μια αντίδραση από τον Ηρακλή. Τον φέρνει πιο κοντά στον κόσμο".

Για το αγωνιστικό κομμάτι: " Είναι δύσκολα τα πράγματα. Δεν υπάρχουν λεφτά και είναι γεγονός. Η χρονιά πήγε πολύ καλύτερα από ό,τι περιμέναμε. Την καθοριστική στιγμή φανήκαμε λίγοι δυστυχώς".

Για το αν μπορεί ο Παπαθανασάκης να πάει ψηλά τον Ηρακλή: "Δεν μπορεί γιατί δεν έχει την οικονομική δυνατότητα ο άνθρωπος. Έχει όλη την καλή διάθεση. Μπορεί να εξυγιάνει τον Ηρακλή και να τον κρατήσει, για να μην αντιμετωπίσει τα προβλήματα του παρελθόντος. Η μέχρι τώρα πορεία του αυτό δείχνει. Το παραπάνω βήμα δεν δείχνει να μπορεί να το κάνει. Δεν μπορεί να κάνει την υπέρβαση. Μπορεί οι συγκυρίες να φέρουν τον Ηρακλή στα πλέι οφ, αλλά δεν έχει τις δυνατότητες για να θέτει την πεντάδα σαν στόχο στην αρχή της χρονιάς".

Για τις δυνατότητες του Παπαθανασάκη: "Ο στόχος του Παπαθανασάκη ήταν να πάρει την ομάδα, να την εξυγιάνει και να την κάνει να είναι ξανά μια ομάδα Σούπερ Λιγκ. Αυτό δεν είναι αρκετό για τον κόσμο του Ηρακλή. Ο κ. Παπαθανασάκης δείχνει ότι δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να κάνει κάποια υπέρβαση, αλλιώς θα την είχε κάνει τον Ιανουάριο και θα ήταν τώρα στα πλέι οφ ο Ηρακλής. Ο Ηρακλής ξεκίνησε με ένα ρόστερ Β’ Εθνικής. Η εξαιρετική πορεία του Βέλλιου και η πολύ καλή δουλειά του προπονητή έκανε αυτό το σύνολο να διεκδικεί πράγματα τα οποία στην αρχή, εμείς που θέλουμε να βλέπουμε πιο ψυχρά το ποδόσφαιρο, δεν τα πιστεύαμε".

Για το ότι ο Πανιώνιος βρίσκεται στις θέσεις των πλέι οφ: "Ο Πανιώνιος είναι μια συγκυρία αξιόλογων νεαρών παικτών. Θέλω να τον δω του χρόνου τον Πανιώνιο. Δεν τον περίμενε κανένας, δεν τον υπολόγιζε κανένας. Πάτησε στο γεγονός ότι όλες οι ομάδες είναι χειρότερες από όλες τις χρονιές, εκμεταλλεύτηκε τις καταστάσεις και βρέθηκε εκεί που είναι. Δεν θεωρώ ότι και του χρόνου θα έχει τέτοια πορεία. Το να πάρεις 2-3 παίκτες και να μην φύγουν τα πόδια από το πάπλωμα είναι οριακό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK