Σκληρή ανακοίνωση για το γήπεδο

Ο Παναθηναϊκός βγαίνει μπροστά και με μία ανακοίνωση με επιθετικό χαρακτήρα προς αυτούς που δεν θέλουν να κατασκευαστεί το γήπεδο των «πρασίνων» ξεκαθαρίζει ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να υλοποιήσει το έργο.

Σκληρή ανακοίνωση για το γήπεδο
Η σχετική ανακοίνωση

"Τις τελευταίες ημέρες έχουν καταγραφεί πολλές ανακρίβειες αναφορικά με την κατασκευή του Νέου Γηπέδου του Παναθηναϊκού με στόχο να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη και τους φιλάθλους της ομάδας μας.

Στο πλαίσιο αυτό η ΠΑΕ Παναθηναϊκός επισημαίνει τα ακόλουθα:

O νόμος της Διπλής Ανάπλασης (3481/2006) είναι το αποτέλεσμα ολοκληρωμένων μελετών και διαδικασιών και ψηφίστηκε από την συντριπτική πλειοψηφία της Βουλής. Κατ' εφαρμογή αυτού του νόμου εδώ και δυόμισι χρόνια έχει ξεκινήσει η διαδικασία για τη κατασκευή του νέου σπιτιού του Παναθηναϊκού που βρίσκεται στην τελική ευθεία. Υπό αυτή την έννοια το γήπεδο έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι 130 πολίτες της Αθήνας και των άλλων δήμων που υπογράφουν την προσφυγή, όψιμοι προστάτες του περιβάλλοντος και δήθεν υποστηρικτές του γηπέδου είναι οι μόνιμοι πολέμιοι τόσο της Διπλής Ανάπλασης όσο και της προσπάθειας του Παναθηναϊκού να φτιάξει το δικό του σπίτι.

Οι 130 πολίτες είναι οι ίδιοι που πριν έξι μήνες κατέθεσαν προσφυγή κατά του γηπέδου και τρεις εξ' αυτών με την ιδιότητα του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσαν ερώτηση στη Βουλή ενάντια στο γήπεδο. Οι προσπάθειές τους να παραπλανήσουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού θα πέσουν στο κενό.

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν θα επιτρέψει σε κανέναν είτε προέρχεται από τον πολιτικό, είτε από τον επιχειρηματικό είτε από άλλο χώρο να σφετεριστεί το όνειρο της ομάδας και των εκατομμυρίων φίλων της.

Είμαστε αποφασισμένοι να αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις για την υλοποίηση του έργου. Ξεκαθαρίζουμε ότι όσοι κρύβονται πίσω από αυτές τις κινήσεις θα μας βρουν μπροστά τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ