Σκληρή αυτοκριτική από τον Κόκε

Η πρωτοχρονιάτικη γιορτή της ΠΑΕ Αρης σε bar restaurant στην περιοχή της παραλιακής οδού έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης.

Σκληρή αυτοκριτική από τον Κόκε
Στην εκδήλωση το παρών έδωσαν όλοι οι ποδοσφαιριστές, ακόμα και ο Βιτόλο, ο οποίος μετά την περιπέτεια που πέρασε με τις αναβολές πτήσεων από την Ισπανία, κατάφερε να φτάσει στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κίκε Ερνάντεθ, πρόσφατα χαζομπαμπάς, μίλησε για τη χαρά που του έφερε ο ερχομός του παιδιού του: "Ηταν ιδιαίτερες οι τελευταίες ημέρες για μένα, γιατί έγινα πατέρας. Το παιδί μου γεννήθηκε Ελληνας και Αρειανός. Θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλους και στην ομάδα θα προσπαθήσουμε με όλες τις δυνάμεις να εκπληρώσουμε τους στόχους μας", είπε μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, ο Σέρχιο Κόκε προτίμησε να κάνει την αυτοκριτική του: "Είναι προτιμότερο να ξεχάσω τους τελευταίους τρεις μήνες, αφού είναι οι χειρότεροι στη καριέρα μου. Δεν είμαι καθόλου σκληρός με τον εαυτό μου. Απλά ξέρω ποιος είμαι και τι μπορώ να πετύχω και η αλήθεια είναι ότι αυτούς τους τρεις μήνες δεν έχω δώσει στην ομάδα αυτά που θα μπορούσα. Αναλαμβάνω την ευθύνη της δικής μου εικόνας", τόνισε μεταξύ άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ