Σκληρή κόντρα Θύρας 4 και Original ενόψει τελικού!

Το ντέρμπι των "Δικεφάλων" άρχισε νωρίς! Διαβάστε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Θύρα 4 με τον προσβλητικό χαρακτηρισμό προς την ΑΕΚ και τη φουλ επιθετική απάντηση της Οriginal!

Σκληρή κόντρα Θύρας 4 και Original ενόψει τελικού!

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ξεπέρασαν τα εμπόδια των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού αντίστοιχα και το ερχόμενο Σάββατο θα τεθούν αντιμέτωποι σε τελικό Κυπέλλου Ελλάδας για πρώτη φορά μετά από 34 χρόνια και ευχή όλων είναι να κυλήσουν όλα ήρεμα εντός και εκτός γηπέδου και να πάρει το τρόπαιο η καλύτερη ομάδα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο ομάδων πάντως φρόντισαν να κάνουν "ζέσταμα" ενόψει του τελικού στο Πανθεσσαλικό Στάδιο καθώς μέσα σε διάστημα λίγων ωρών τόσο η Θύρα 4 όσο και η Original (οι δύο μεγαλύτεροι σύνδεσμοι όσον αφορά σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ) εξέδωσαν ανακοινώσεις με τις οποίες ρίχνουν "βέλη" κατά του αντιπάλου.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟΚ - ΠΑΟ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

"Η ώρα έφτασε. Κατεβαίνουνε όλοι αποφασισμένοι και εκστασιασμένοι για να φέρουμε την κούπα ομάδα και λαός στο Λευκό Πύργο. Οκτώ χιλιάδες έξαλλοι οπαδοί του Π.Α.Ο.Κ θα σπρώξουν την ομάδα στη νίκη. Πιστεύουμε ότι ο Π.Α.Ο.Κ θα κάνει το αυτονόητο και θα μπει στο χορτάρι να ισοπεδώσει το αεκάκι της β-γ εθνικής... Υ.Γ : ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΕΜΕΙΣ", ανέφερε η ανακοίνωση της Θύρας 4, με την Original να σηκώνει το γάντι που πετάχτηκε προς το μέρος της ΑΕΚ και να το επιστρέφει με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη, αναφέροντας στη δική της ανακοίνωση:

"Η μεγάλη μέρα που η Αθλητική Ενωσις Κωνσταντινουπόλεως θα προσθέσει το 16ο κύπελλο στην τροπαιοθήκη της πλησιάζει! Μια αναδρομή στην ιστορία του αντιπάλου, δείχνει ξεκάθαρα πως η ΑΕΚ δεν νοείται να χάσει κανέναν τίτλο από μια ομάδα που το έμβλημά της (ένα πέταλο με ένα τετράφυλλο τριφύλλι!!!) εμπνεύστηκε από ένα πακέτο τσιγάρα!

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Δεν νοείται να χάσει τον τίτλο από μια ομάδα που συγχωνεύτηκε με την ΑΕΚ θεσσαλονίκης για να έχει σήμερα το ιερό έμβλημα του Δικέφαλου Αετού!! Δεν μπορεί να χάσει κανέναν τίτλο από την ομάδα που έχει λιγότερα πρωταθλήματα από το μεγάλο αντίπαλο δέος της,τον ταπεινό αρούλη!

Περιμένουμε με ανυπομονησία λοιπόν,τους μόνιμα έξαλλους ητημένους,να πάρουν αυτό που τους ανήκει!! Αυτό που πήραν το 39, το 78, το 83....!! Ραντεβού στα τσιπουράδικα!!

ORIGINAL 21

Υ.Γ:ΑΕΚΑΡΑ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ"

News 24/7

24MEDIA NETWORK