"Σκληρό πόκερ" για Κάμπελ

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ζητήσει από την διοίκηση την επιστροφή του Τζόελ Κάμπελ στο Λονδίνο, ωστόσο η Άρσεναλ έχει δεχτεί προτάσεις από την Νιούκαστλ και την Σουόνσι για την παραχώρηση του διεθνούς επιθετικού, σύμφωνα με το αγγλικό περιοδικό Mag. Η 11άδα Μίτσελ για ΠΑΟΚ.

"Σκληρό πόκερ" για Κάμπελ
INTIME SPORTS

Είναι εμφανές το τελευταίο διάστημα, ότι ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή από την Κόστα Ρίκα. Η απόδοση του 22χρονου επιθετικού στους αγώνες των «ερυθρόλευκων» κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και γενικότερα στο Champions League, οι επιδόσεις του στο πρωτάθλημα, όπως και η παρουσία του στην εθνική ομάδα της χώρας του που θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ ανέβασε κατακόρυφα τις μετοχές του στο διεθνές ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

Όλα εξαρτώνται όμως από την Άρσεναλ. Από το αν ο Γάλλος προπονητής τον ενσωματώσει στο δυναμικό των Λονδρέζων της ερχόμενης περιόδου, ή αν αποφασίσει να τον παραχωρήσει εκ νέου δανεικό ή με μεταγραφή. Οι «ερυθρόλευκοι» του Πειραιά καταβάλουν προσπάθειες, ώστε να έχουν μια απάντηση πριν ο Κάμπελ ταξιδέψει στην Βραζιλία, διότι γνωρίζουν ότι όσο θα καθυστερεί η υπόθεση, θα πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι μνηστήρες για την απόκτηση του παίκτη.

Ο Κάμπελ έχει το μυαλό του τούτη την ώρα στα ημιτελικά του Κυπέλλου κόντρα στον ΠΑΟΚ και κατ΄ επέκταση πως ο Ολυμπιακός θα πάρει το τρόπαιο, καθώς, όπως τόνισε πριν από λίγες μέρες, η κατάκτηση του νταμπλ θα είναι πολύ σημαντικό στοιχείο στο βιογραφικό του.

Η 11άδα για ΠΑΟΚ

Ο Μίτσελ φέρεται να έχει πάρει τις αποφάσεις του για την ενδεκάδα του αγώνα με τον «Δικέφαλο» την Τετάρτη στο Καραϊσκάκης και, σύμφωνα με τις τελευταίες ενδείξεις, αναμένεται να παρατάξει: τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια, τους Σαλίνο, Μανωλά, Μαρκάνο και Χολέμπας στην άμυνα, τους Εντινγκά, Μανιάτη μπροστά από τα στόπερ, τους Κάμπελ και Πέρες στα άκρα της επίθεσης και τον Βαλντές στην κορυφή έχοντας στο πίσω του τον Ντομίνγκες.

Διαθέσιμοι είναι και οι Παπαδόπουλος, Σάμαρης που διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα, οι Σαβιόλα και Φουστέρ που αναμένεται να συμπεριληφθούν απόψε στην αποστολή, οι Μέγιερι και Βέργος, ενώ ο 18ος βάσει των κανονισμών που ισχύουν στο Κύπελλο θα πρέπει να είναι ένας ακόμη παίκτης από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK