Σκληρό ροκ από την Nova στη διαμάχη της με την Superleague

Η Nova ανεβάζει την ένταση στη διαμάχη της με τη Supeleague και πετάει πλέον στο γάντι στο συνεταιρισμό για να λυθεί το πρόβλημα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του πρωταθλήματος.

Σκληρό ροκ από την Nova στη διαμάχη της με την Superleague

Επίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει, ωστόσο κύκλοι του καναλιού της Κάντζας δεν έκρυβαν το εκνευρισμό τους για την τροπή που έχε πάρει η υπόθεση.

Ανάφεραν σχετικά πρώτα από όλα ότι το συνδρομητικό κανάλι δεν έχει καμία ληξιπρόθεσμη οφειλή προς τη Superleague όπως αναφέρουν πολλές από τις ΠΑΕ.

Σημειώνουν δε με νόημα ότι σε εποχές κρίσης η Nova έχει απομείνει ουσιαστικά ο μοναδικός μεγάλος χρηματοδότης του ελληνικού πρωταθλήματος.

Σ' αυτό το επιχείρημα μάλιστα υπογραμμίζουν ότι οι ομάδες πολέμησαν την πρόταση για τη μείωση των ομάδων, μέτρο το οποίο κατά την άποψη του συνδρομητικού καναλιού θα αύξανε τον ανταγωνισμό του πρωταθλήματος.

Μ' αυτά και μ' αυτά η Nova τρενάρει την απάντησή της στην πρόταση της Superleague που της παραδόθηκε την Τετάρτη. Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα την δώσει τη Δευτέρα και μ' αυτά τα δεδομένα δύσκολα θα είναι θετική.

News 24/7

24MEDIA NETWORK