Σκολάρι για τους διαδηλωτές: "Δεν δίνουμε δεκάρα!"

Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα για τον Φελίπε Σκολάρι, ο οποίος κάθε άλλο παρά έχει ευαισθητοποιηθεί από τις συχνές διαδηλώσεις κατά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σκολάρι για τους διαδηλωτές: "Δεν δίνουμε δεκάρα!"

"Διαμαρτυρίες; Αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα και οι παίκτες δεν νοιάζονται για τις διαδηλώσεις. Είμαστε εδώ για να παίξουμε ποδόσφαιρο", είπε σχετικά ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βραζιλίας, την ημέρα που άρχισε η προετοιμασία της στην Τερεζόπολις.

Τη στιγμή της αναχώρησης του πούλμαν από το Ρίο ντε Τζανέιρο για το μέρος όπου θα γίνει η προετοιμασία, μία ομάδα εκπαιδευτικών συγκεντρώθηκε στο σημείο και αποδοκίμασε έντονα. "Η αστυνομία και η κυβέρνηση πρέπει να ασχοληθούν με τα προβλήματα των πολιτών. Κάποιοι θα πουν ότι δεν ασχολούμαι με τα κοινά. Η πραγματικότητα είναι ότι δεν μπορώ να σκεφτώ τώρα τα προβλήματα της χώρας μου. Θα το κάνω μετά το τέλος του Παγκοσμίου Κυπέλλου".

Και προσέθεσε: "Αυτά που συμβαίνουν στους δρόμους, δεν φτάνουν μέχρι τα αποδυτήρια. Οι παίκτες έχουν το δικαίωμα να σχολιάσουν, αλλά αυτές είναι προσωπικές απόψεις. Κοινώς, δεν μπορούν να μιλήσουν εξ' ονόματος ολόκληρης της ομάδας".

Ο Φελίπε Σκολάρι, τέλος, υπογράμμισε ότι "η αστυνομία οφείλει να είναι προσεκτική και να εξασφαλίσει την ασφάλεια των μελών της αποστολής της εθνικής ομάδας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK