Σκόουλς: "Ο Τζέραρντ έπρεπε να πάει στην Τσέλσι"

Η μεταγραφή του στην Τσέλσι θα άνοιγε τον δρόμο για πρωταθλήματα στον Στίβεν Τζέραρντ, όπως υποστήριξε ο Πολ Σκόουλς.

Σκόουλς: "Ο Τζέραρντ έπρεπε να πάει στην Τσέλσι"

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μίλησε στην εφημερίδα "Independent" μετά από την ανακοίνωση του αρχηγού της Λίβερπουλ ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο και εξήγησε ότι "αξίζει να έχει ένα μετάλλιο πρωταθλητή".

"Είναι δύσκολο για μένα, ως οπαδό της Γιουνάιτεντ, να λέω ότι είναι κρίμα ότι ο Τζέραρντ δεν έχει κερδίσει το πρωτάθλημα. Εάν υπήρχε μία στιγμή που θα έφευγε από τη Λίβερπουλ για κάποιον άλλον σύλλογο, αυτή ήταν μετά από το Champions League του 2005, όταν η Τσέλσι επιχείρησε να τον αποκτήσει για δεύτερη φορά".

Ο 11 φορές πρωταθλητής Αγγλίας με τους "κόκκινους διαβόλους" διαφώνησε και με τη θεωρία που θέλει να συρρικνώνονται τα επιτεύγματα του 34χρονου μέσου εάν κατακτούσε τίτλους στο "Στάμφορντ Μπριτζ": "Υπάρχουν αυτοί που λένε ότι θα άξιζε λιγότερο ως παίκτης της Τσέλσι. Διαφωνώ".

Όσο για τους λόγους της αποχώρησης, δήλωσε: "Το να αλλάζεις συλλόγους είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Ήμουν τυχερός που ο σύλλογός μου ήταν αρκετά δυνατός ώστε να εκπληρώσω τις φιλοδοξίες μου. Αναρωτιέμαι εάν στην απόφασή του έπαιξε ρόλο και το ότι ο σύλλογος φέτος είναι πολύ μακριά από την κατάκτηση του τίτλου σε σχέση με πέρυσι".

Διαβάστε ακόμη

Τζέραρντ: Ο πιο πιστός Άγγλος της Premier League

Κυργιάκος για Τζέραρντ: "Έπαιζε για το εμείς"

Στην MLS ο Τζέραρντ

News 24/7

24MEDIA NETWORK