Σκορ 14-0 σε παιχνίδι εθνικών ομάδων γίνεται; Κι όμως γίνεται!

Το Ομάν υποδέχτηκε την Τρίτη (28/3) το Μπουτάν για τα Προκριματικά του Κυπέλλου Ασίας που θα πραγματοποιηθεί το 2019 και το σκορ, αλήθεια είναι, πως ξέφυγε... λίγο. (VIDEO)!

Iran's national soccer team player Jalal Hosseini, right, kicks the ball as Oman's Abdul Aziz Al-Maqbali follows him during a match  for the FIFA 2018 World Cup and AFC 2019 Asian Cup joint qualifiers, at Azadi Stadium in Tehran, Iran, Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Vahid Salemi)
Iran's national soccer team player Jalal Hosseini, right, kicks the ball as Oman's Abdul Aziz Al-Maqbali follows him during a match for the FIFA 2018 World Cup and AFC 2019 Asian Cup joint qualifiers, at Azadi Stadium in Tehran, Iran, Tuesday, March 29, 2016. (AP Photo/Vahid Salemi) AP

Τα Προκριματικά για το Κύπελλο Ασίας, που θα πραγματοποιηθεί στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα το χειμώνα του 2019, έρχονται σε δεύτερη μοίρα όταν την ίδια εποχή πραγματοποιούνται τα προκριματικά για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Ακόμα κι εκεί όμως οι θεατές γίνονται μάρτυρες απρόσμενο θεάματος και εντυπωσιακών αποτελεσμάτων. Όπως συνέβη στην αναμέτρηση μεταξύ του Ομάν του Ολλανδού Φέερμπεκ. και του Μπουτάν!

Το ματς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη το βράδυ (28/3) στη Μουσκάτ. Το Μπουτάν ήταν, ούτως ή άλλως, το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, αλλά αυτό που βίωσε ήταν ένας απρόσμενος εφιάλτης. Το μαρτύριο άρχισε στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης και έληξε στο 92', όταν και μπήκε η σφραγίδα του 14-0!

"Δήμιος" για τους φιλοξενούμενος έγινε ο επιθετικός του Ομάν Αμπντουλαζίζ Αλ Μακμπάλι με διπλό χατ-τρικ (6 γκολ)! Δεύτερος σκόρερ της αναμέτρησης ήταν ο Αλ Χαΐρι, με τα 4 γκολ που έβαλε στο δεύτερο ημίχρονο για τους γηπεδούχους, οι οποίοι κατάφεραν να σκοράρουν ανά έξι λεπτά περίπου!

Φαίνεται παράξενο, αλλά αυτή δεν ήταν η μεγαλύτερη σε έκταση ήττα για το Μπουτάν, αφού τον Φλεβάρη του 2000 είχε δεχθεί 20 γκολ από το Κουβέιτ, ενώ τον Σεπτέμβριο του 2015 15 από το Κατάρ!

Καθίστε κι απολαύστε τα 14 γκολ:

Μάλλον κάτι πρέπει να.. δουν με την άμυνά τους.

Photo credits: AP Photo/Vahid Salemi

News 24/7

24MEDIA NETWORK