Σκόραρε εις βάρος του Παναθηναϊκού, πήγε στην Χιρόνα και τώρα τον θέλει η Τσέλσι

Διάγει απίθανη σεζόν και ενδεχομένως να την εξαργυρώσει με μεταγραφή στην Τσέλσι μόλις μερικούς μήνες μετά από το deal με την Χιρόνα.

Newly appointed Chelsea manager Mauricio Pochettino addresses the media during a press conference at Stamford Bridge Stadium in London, Friday, July 7, 2023.(AP Photo/Kirsty Wigglesworth)
Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο AP PHOTO/KIRSTY WIGGLESWORTH

Τέτοια σεζόν ούτε κατά παραγγελία για τον Αρτέμ Ντόβμπικ της Χιρόνα ο οποίος συστήθηκε στο ελληνικό κοινό στις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με την Ντνίπρο. Στον επαναληπτικό, μάλιστα, στην Αθήνα ο Ουκρανός είχε σκοράρει κιόλας.

Αμέσως μετά ο 26χρονος παίκτης έκανε μεταγραφή 7,7 εκατ. ευρώ στην ομάδα έκπληξη των ευρωπαϊκών πρωταθλητών, Χιρόνα. Με 12 γκολ και 6 ασίστ ο Ντόβμπικ κάνει υπέροχα πράγματα στην Ισπανία και ήδη κυκλοφορούν δημοσιεύματα για το μέλλον του.

Ένα από αυτά που προκύπτει μέσω της SUN αναφέρει ότι ο Ουκρανός φορ έχει μπει για τα καλά στο μάτι της Τσέλσι η οποία θέλει να κινηθεί για την απόκτησή του τον Ιανουάριο κιόλας.

Το συμβόλαιο του Ντόβμπικ με τους Ισπανούς εκπνέει το 2028 ενώ οι εκπρόσωποί του έχουν ήδη παίκτη στην ομάδα του Ποτσετίνο και συγκεκριμένα τον Μιχάιλο Μούντρικ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK