Σκόρδας: “Όταν τα βουβάλια σκοτώνονται, την πληρώνουν τα βατράχια”
Οι δηλώσεις από το Καραϊσκάκη
Ρεπορτάζ: Σταύρος Καραΐνδρος
Τάκης Λεμονής: ”
Κρατάω κυρίως το δεύτερο ημίχρονο, γιατί στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν καλοί αλλά πάρα πολύ νευρικοί. Πήγαμε να βγάλουμε πολύ βιαστικές επιθέσεις. Από εκεί και πέρα, το δεύτερο ημίχρονο ήταν δύσκολο, γιατί ανέβαινε πολύ η πίεση για το αποτέλεσμα, αλλά ήμασταν πολύ πιο ήρεμοι, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και πιστεύω ότι δόθηκε και μία διαφορετική ποιότητα στο παιχνίδι με την είσοδο του Λεντέσμα και του Μπελούτσι. Αυτά που μας δείχνει στις προπονήσεις, είναι πολύ ενθαρρυντικά.
Είναι ένας παίκτης θα μας δώσει και στο επιθετικό παιχνίδι μεγαλύτερη ποιότητα και ταχύτητα. Δείχνει ότι δουλεύει πολύ σκληρά Δεν νομίζω ότι είναι κουρασμένη η ομάδα. Μετά από το πρώτο δεκάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου δεν φοβήθηκαν, αισθανόμουν σίγουρος ότι θα σκοράρουμε.
Ο Λεονάρντο είναι ένας ποδοσφαιριστής που τον παρακολουθούμε από το καλοκαίρι και νομίζω ότι θα είναι μία πολύ καλή μεταγραφή. Εφόσον τελειώσει φυσικά.. Θα δούμε για άλλη μεταγραφή. Έχουμε κοιτάξει κάποια πράγματα, το ξέρετε και για το καλοκαίρι. Νομίζω πάντως, ότι είμαστε αρκετά καλά τώρα και είναι πολύ ενθαρρυντικό ότι επιστρέφει και ο Λεντέσμα, επειδή αναφερθήκαμε μόνο στον Μπελούτσι. Είναι ένας εξίσου σημαντικός παίκτης. Δεν θα κάνουμε κάτι ειδικό για την Τσέλσι, απλά πιστεύω ότι μας ευνοεί κάπως ότι παίζοντας αυτά τα τρία ματς που έχουμε μπροστά μας, δηλαδή το σημερινό (σ.σ. χθεσινό), με Καλαμαριά και Πανιώνιο, ότι μετά πάμε σε δύο εβδομάδες που έχουμε παιχνίδια, μόνο την Κυριακή και μετά μπαίνουμε στη διαδικασία των συνεχόμενων παιχνιδιών. Πιστεύω ότι αυτό θα μας βοηθήσει αρκετά και για την κατά κάποιο τρόπο ολική χρησιμοποίηση του Λεντέσμα, του Μπελούτσι. Νομίζω, περνώντας αυτά τα δύο ματς, θα μπούμε σε μία διαδικασία 15 ημερών, όπου θα κοιτάξουμε σίγουρα το προπονητικό πρόγραμμα, ώστε να το διαμορφώσουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις που θα έχουμε μπροστά μας“.
Λάμπρου Σκόρδα, ο οποίος στα αποδυτήρια απευθύνθηκε στο διαιτητή Μαζαράκο λέγοντάς του ότι το πέναλτι ήταν εφεύρεση. ”
Πρέπει να είμαστε προσεκτικός με τις δηλώσεις γιατί είμαι επηρεασμένος από τη φάση. Όταν τα βουβάλια σκοτώνονται, την πληρώνουν τα βατράχια. Εμείς είμαστε ένα βατράχι που παίζει μπάλα. Καλό καλοκαίρι κι όπως έρθει στη Θεσσαλονίκη να πάρει το λεωφορεία από Βούλγαρη-Σφαγεία “.
Άκης Στολτίδης: ”
Θέλαμε οπωσδήποτε να νικήσουμε. Ο Ολυμπιακός του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αυτός που θέλουμε. Είχαμε ευκαιρίες και τελικά σκοράραμε. Το μοναδικό κακό, αν μπορούμε να το χαρακτηρίσουμε έτσι, είναι πως κατά τη διάρκεια του αγώνα εκβιάσαμε κάποιες καταστάσεις. Ο Μπελούτσι δείχνει να έχει πολλά προσόντα αλλά χρειάζεται χρόνo για να προσαρμοστεί“.
Φερνάντο Μπελούτσι: ” Ένιωσα πολύ καλά που έπαιξα για πρώτη φορά αλλά το σημαντικό είναι πως νίκησε η ομάδα. Δουλειά του προπονητή είναι να κρίνει πόσο έτοιμος είμαι και πόσα λεπτά θα με χρησιμοποιήσει. Σιγά-σιγά θα φτάσω στο επίπεδο που θέλω. Θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά. Αυτό που θέλω να κάνω είναι αυτό που θέλει ο προπονητής μου“.