Σκόρερ ο Μαστσεράνο μετά από 4 χρόνια

Ο Αργεντινός αμυντικός, Χαβιέρ Μαστσεράνο, σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του στο ματς κόντρα στο Τρινιντάντ και Τομπάγκο. Αυτό ήταν και πρώτο του γκολ με την εθνική από το 2007 και το πρώτο του γενικά από το 2010!

Σκόρερ ο Μαστσεράνο μετά από 4 χρόνια

Η Αργεντινή επικράτησε με 3-0 στο φιλικό ματς κόντρα στο Τρινινταντ και Τομπάγκο. Ανάμεσα στους σκόρερ ωστόσο ήταν και ένα όνομα το οποίο δεν μας έχει συνηθίσει στις επιθετικές του ικανότητες. Ο λόγος για τον Χαβιέρ Μαστσεράνο.

Ο Αργεντινός σκόραρε το δεύτερο γκολ της ομάδας του, όταν στο φάουλ τη μέση η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά την έσπρωξε προς τα δίχτυα. Αυτό ήταν το τρίτο του γκολ με την εθνική ομάδα στις συνολικά 97 εμφανίσεις του.

Βέβαια, το γκολ αυτό του Ματσεράνο ήταν και ιστορικό για τον ίδιο μιας και είχε να σκοράρει με την εθνική της χώρας του από τον Ιούλιο του 2007 σε αγώνα κόντρα στο Περού! Χρειάστηκε δηλαδή να περάσουν επτά ολόκληρα χρόνια για να πανηγυρίσει κάποιο γκολ με τη φανέλα της Αργεντινής. Αξίζει να σημειώσουμε πως σε επίπεδο συλλόγων, ο Ματσεράνο είχε βάλει το τελευταίο του γκολ όταν ακόμα αγωνιζόταν στη Λίβερπουλ, σε αγώνα κόντρα στην Ουνιρέα Ουρζιτσένι, δηλαδή τέσσερα χρόνια πριν!

Διαβάστε ακόμη:

"Τριάρα" η Αργεντινή, νίκες για Χιλή, Ουρουγουάη (VIDEOS)

News 24/7

24MEDIA NETWORK