Σκόρπια... διαδήλωση

Μετά την κακοκαιρία του τριημέρου, ο Γιτζάκ Σουμ είδε τους παίκτες του Παναθηναϊκού να πηγαίνουν στην Παιανία την Δευτέρα για προπόνηση, έστω και αν μέτρησε δέκα απόντες. Δεν θα αγωνιστεί στο ματς της Κύπρου ο Μιχάλης Κωνσταντίνου, δύσκολα με Ηρακλή. Φιλικό με Γκλόρια Μπίστριτα το απόγευμα της Τρίτης, ευκαιρία να "ξεμουδιάσουν" οι Κυργιάκος - Ολισαντέμπε. Ελπίδες για Γκονζάλες, μέσω... Μάριτς.

Σκόρπια... διαδήλωση
Μετά από τρεις ημέρες αγωνιστικής αδράνειας, οι παίκτες του Παναθηναϊκού μαζεύτηκαν την Δευτέρα για προπόνηση στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Έτσι, ο εκνευρισμός του Γιτζάκ Σουμ μετριάστηκε, αν και ο Ισραηλινός είναι απογοητευμένος από το ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος δουλειάς εν όψει του ματς με Ηρακλή αλλά και της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Εξάλλου, η προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη με δέκα απόντες, καθώς το "κύμα" των διεθνών, ως είθισται, χτύπησε τους "πράσινους". Οι Αντώνης Νικοπολίδης, Γιάννης Γκούμας, Αγγελος Μπασινάς, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Γιούρκας Σεϊταρίδης και Κώστας Χαλκιάς είναι στην διάθεση του Ότο Ρεχάγκελ για το φιλικό της Εθνικής μας με την Βουλγαρία, το οποίο θα λάβει χώρα στην Λεωφόρο το βράδυ της Τετάρτης.
Ο Λουκάς Βύντρα, κλήθηκε στην ολυμπιακή ομάδα, ενώ οι Ρενέ Χένρικσεν και Γιάν Μικάελσεν, κλήθηκαν για το ματς της Δανίας με αντίπαλο την Τουρκία.

Τέλος, ο Μιχάλης Κωνσταντίνου έχει κληθεί από τον Μόμτσιλο Βούκοτιτς για το φιλικό με Λιθουανία στο πλαίσιο τουρνουά στη Μεγαλόνησο, ωστόσο ο Κύπριος φορ ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο και είναι βέβαιο πως δεν θα αγωνιστεί.
Το κακό είναι πως πηγαίνει ένα βήμα πίσω η αποθεραπεία του, αν και ακόμη και αν βρισκόταν υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ του "τριφυλλιού", πολύ δύσκολα θα προλάβαινε το ματς με αντίπαλο τον Ηρακλή (Κυριακή, 22/02, 19:00) για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το απόγευμα της Τρίτης στις 16:00, η ομάδα του Παναθηναϊκού θα αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα προπόνησης την Ρουμανική Γκλόρια Μπίστριτα στις εγκαταστάσεις της Παιανίας. Η τέως ομάδα του Λουτσιάν Σανμαρτεάν, φιλοξενείται από το περασμένο Σάββατο στην Αθήνα από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Το φιλικό αυτό, αποτελεί μία πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να "ξεμουδιάσουν" οι Εμάνουελ Ολισαντέμπε και Σωτήρης Κυργιάκος. Αμφότεροι, είναι απόλυτα έτοιμοι να προσφέρουν από ιατρική σκοπιά και συγκεντρώνουν πολλές πιθανότητες για να βρίσκονται στην αποστολή την Κυριακή.

Γεύση από μία... διαφορετική Οσέρ πήρε το βράδυ της Κυριακής ο Γιτζάκ Σουμ. Ο Ισραηλινός, είδε –εκ του μακρόθεν- το συγκρότημα του Γκι Ρου να μην αποδίδει καλό ποδόσφαιρο και να ηττάται από την Λιόν, ωστόσο δεν θέλει ούτε να ακούει για το ότι βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση. Αλλωστε, η παγίωση μίας τέτοιας άποψης, μόνο χρήσιμη δεν θα ήταν για άπαντες στον Παναθηναϊκό, από την στιγμή που μιλάμε για μία από τις ταχύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Σοβαρές εξελίξεις θα σημειωθούν τις ερχόμενες ημέρες όσον αφορά το θέμα της ανανέωσης ή μη του συμβολαίου του Αντώνη Νικοπολίδη. Ο Αρτινός πορτιέρο, παρά το ότι δεν είχε έρθει σε συμφωνία με τους διοικούντες του "τριφυλλιού", είναι πολύ κοντά σε παραμονή, πάντα σύμφωνα με την άποψη των τελευταίων.

*** Τέλος, πολύ πιθανό είναι να αγωνιστεί στα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ ο Εζέκιελ Γκονζάλες. Η Μπενφίκα, πήρε την άδεια συμμετοχής του Αμερικανού πορτιέρο Θόρντον, λόγω του ότι οι Μπόσιο και Περέιρα είναι τραυματίες.
Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να σταθεί τυχερός, με το σκεπτικό πως ο τραυματισμός του Κροάτη, καθιστά αναγκαία την προσθήκη ενός μέσου στο ρόστερ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK