Σκωτία: Οι σκάλες έθεσαν τον Ντάγκλας εκτός

Σκωτία: Οι σκάλες έθεσαν τον Ντάγκλας εκτός
Eνα ατύχημα που είχε στο σπίτι του, πέφτοντας από τις σκάλες, θα στερήσει από τον Ραμπ Ντάγκλας να είναι στην αποστολή της Σκωτίας για τους δύο τελευταίους προκριματικούς αγώνες του Μουντιάλ με Λευκορωσία και Σλοβενία. Επίσης, ο προπονητής της ομάδας, Γουόλτερ Σμιθ δεν θα έχει στην διάθεση του τον έμπειρο Τζάκι ΜακΝαμάρα, με τον Καλούμ Ντάβιντσον της Πρέστον να τον αντικαθιστά.

O τερματοφύλακας της Αμπερντίν, Ράιαν Εσσον θα πάρει την θέση του άτυχου Ντάγκλας, ενώ ο Ντάβιντσον θα επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα πριν από τρία χρόνια.

H αποστολή της Σκωτίας

Τερματοφύλακες: Ράιαν Εσσον (Αμπερντίν), Γκρεγκ Γκόρντον (Χαρτς), Ντέβιντ Μάρσαλ (Σέλτικ)
Αμυντικοί: Γκρέιαμ Αλεξάντερ (Πρέστον), Ράσελ Αντερσον (Αμπερντίν), Γκάρι Κάλντγουελ (Χιμπέρνιαν), Στίβεν Κάλντγουελ (Σάντερλαντ), Κρίστιαν Ντέιλι (Γουέστ Χαμ), Στίβεν Πρίσλεϊ (Χαρτς), Αντι Γουέμπστερ (Χαρτς), Ντέιβιντ Γουέιρ (Εβερτον)
Μέσοι: Καλούμ Ντάβιντσον (Πρέστον), Μπάρι Φέργκιουσον (Ρέιντζερς), Ντάρεν Φλέτσερ (Μαν. Γιουνάιτεντ), Πολ Χάρτλεϊ (Χαρτς), Νιλ ΜακΚαν (Σαουθάμπτον), Λι ΜακΚάλοχ (Γουίγκαν), Ιαν Μάρει (Ρέιντζερς), Νάιτζελ Κουάσι (Σαουθάμπτον)
Επιθετικοί: Γκρεγκ Μπίτι (Σέλτικ), Τζέιμς ΜακΦάντεν (Εβερτον), Σον Μαλόνι (Σέλτικ), Κένι Μίλερ (Γουλβς), Γκάρι Ο’ Κόνορ (Χιμπέρνιαν), Στίβεν Τόμπσον (Ρέιντζερς)


News 24/7

24MEDIA NETWORK