Σκωτσέζικο ντούς

Σκωτσέζικο ντούς
Τελικά το ...χειλάκι των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν λέει να γελάσει με τίποτα. Τι και αν συνεχίζουν να βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας πάντα κάτι γίνεται με αποτέλεσμα την χαρά της εκάστοτε νίκης να την σκιάζει κάποιο γεγονός.

Για την συγκεκριμένη περίπτωση όπως καταλαβαίνεται μιλάμε για τον τραυματισμό του Στέλιου Βενετίδη. Οι πρωταθλητές πήραν μια πολύ σημαντική νίκη στον Πύργο, απέδωσαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο, αλλά η χαρά αυτή μετριάστηκε από τον τραυματισμό του αριστεροπόδαρου αμυντικού.

Ο Στέλιος Βενετίδης αποχώρησε τραυματίας στο ημίωρο της αναμέτρησης λόγω κάκωσης έσω πλαγίου στο αριστερό γόνατο (τον ίδιο τραυματισμό με τον Τζόρτζεβιτς) και θα μείνει εκτός αγώνων για περίπου τρεις εβδομάδες. Aυτό εξάλλου έδειξε και η μαγνητική τομογραφία που υποβλήθηκε ο παίκτης από τον Λάκη Νικολάου την Δευτέρα το απόγευμα. Αυτό σημαίνει ότι οι "ερυθρόλευκοι" στον αγώνα με την Ξάνθη θα έχουν μόνο τον Γρηγόρη Γεωργάτο στην αριστερή πλευρά, ενώ είναι πολύ πιθανό να ισχύει το ίδιο πράγμα και στον πρώτο αγώνα Κυπέλλου με τον Πανιώνιο (11 Φεβρουαρίου). Ετσι σε αυτά τα δύο ματς (ενδέχεται στον αγώνα με τον Πανιώνιο να παίξει ο Τζόρτζεβιτς) ο Γεωργάτος θα έχει παρτενέρ τον Τάσο Πάντο ...εκτός να υπάρξει και άλλος τραυματισμός.

Πριν αρχίσει η προπόνηση της Δευτέρας, ο Ολέγκ Προτάσοφ μίλησε στους παίκτες και τους εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση που έκαναν αλλά και για τους τρεις βαθμούς της νίκης:" Είμαι πολύ ικανοποιημένος τόσο για τη νίκη αλλά κυρίως για την εμφάνιση γιατί τα δώσατε όλα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι γιατί το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο ακόμα".

O Oυκρανός τεχνικός έκανε ειδική μνεία και στον Κλέοπα Γιάννου για την εμφάνισή του και άφησε να εννοηθεί ότι ο 22χρονος τερματοφύλακας θα κάτσει κάτω από τα δοκάρια της ομάδας και στον αγώνα με την Ξάνθη.

Oσον αφορά τα αγωνιστικά, οι Καρεμπέ, Μπούτσεκ και Κατεργιαννάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ο Τζόρτζεβιτς, έκανε θεραπεία και τρέξιμο και ο Ελευθερόπουλος θεραπεία. Οι "ερυθρόλευκοι", την Τρίτη έχουν ρεπό, ενώ στις 10.00, θα ακολουθήσουν τα προγράμματά τους, όσοι αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμού.

H προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη, θα συνεχιστεί την Τετάρτη με προπόνηση στις 11.

Mε δηλώσεις που έκαναν στο Magic, οι Ζιοβάνι, Βάλλας και Ταραλίδης φάνηκαν αισιόδοξοι για την κατάκτηση του όγδοου συνεχόμενου τίτλου:

Ζιοβάνι:" Σίγουρα είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτά τα 15 γκολ που έχω πετύχει μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα γιατί έχω βοηθήσει την ομάδα μου να συνεχίσει να είναι πρώτη στο πρωτάθλημα. Το σημαντικό και το καλύτερο για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα και στο τέλος να κατακτήσουμε τον τίτλο και ας μην σκοράρω εγώ".

Βάλλας:" Υπάρχει μεγάλη θέληση από όλους για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Σίγουρα κάθε ματς το βλέπουμε ξεχωριστά. Με τον Πανηλειακό, ηταν μια σημαντική νίκη που μας βοηθά για τη συνέχεια αφού μας κρατά στην κορυφή του πρωταθλήματος. Είναι σημαντική γιατί μπαίνει στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα και κάθε ματς είναι σαν τελικός. Αν συνεχίσουμε να νικάμε θα είναι όλα καλά. Αυτή τη στιγμή είμαστε στην πρώτη θέση. Θα προσπαθήσουμε να κόψουμε εμείς πρώτοι το νήμα και θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε τη διαφορά για το 8ο πρωτάθλημα. Θα χαρώ πολύ στην πρώτη μου χρονιά στον Ολυμπιακό να γευτώ την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος".

Ταραλίδης: " Σίγουρα μου φαίνεται λίγο παράξενο που πλέον κάνω πρωταθλητισμό, αλλά έχω προσαρμοστεί γρήγορα. Απέμειναν 11 ματς τα οποία τα θεωρώ όλα ντέρμπι. Πρέπει να κοιτάξουμε το καθένα ξεχωριστά αν θέλουμε να πετύχουμε το στόχο μας που είναι η κατάκτηση του τίτλου. Από εκεί και πέρα θα είναι ότι καλύτερο για τον Ολυμπιακό μέσα σε τέτοιες έδρες να παίρνει άνετες νίκες".


*** Η επίσημη παρουσίαση των σουιτών του Νέου Γηπέδου Γ.Καραϊσκάκης, θα γίνει την Τρίτη στις 19.00 στο ξενοδοχείο HILTON (αίθουσα Τερψιχόρη). Η παρουσίαση που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και επίδειξη δείγματος Σουίτας σε φυσικό μέγεθος (Mock-up), θα γίνει από τον Πρόεδρο της Καραϊσκάκη Α.Ε, κ. Σωκράτη Κόκκαλη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK