"Σκύλος" ο Σιώπης!

Κανονικά συμμετείχε στην προπόνηση του Ολυμπιακού ο Μανώλης Σιώπης που έσφιξε τα δόντια και δήλωσε "παρών" ενόψει Παρτιζάν στο "Καραϊσκάκη" την Πέμπτη (2/8). Προπονήθηκε και ο Ομάρ που δείχνει επίσης έτοιμος να μπει σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

"Σκύλος" ο Σιώπης!

Ο Μανώλης Σιώπης είχε παίξει με ένεση στο Βελιγράδι και οι πιθανότητες να αγωνιστεί στη ρεβάνς με την Παρτιζάν στην Ελλάδα ήταν μοιρασμένες. Ο Έλληνας μέσος... διέψευσε τους πάντες και την Κυριακή (30/7) προπονήθηκε κανονικά και ο Χάσι θα τον έχει διαθέσιμο για τις επιλογές του την Πέμπτη (2/8).

Πλέον, ο τεχνικός των "ερυθρόλευκων" περιμένει τις επόμενες δύο προπονήσεις της ομάδας του και εφόσον ο Σιώπης δεν νιώσει ενοχλήσεις, τότε δεν αποκλείεται να τον δούμε εκ νέου στην βασική ενδεκάδα στον επαναληπτικό με τους Σέρβους.

Όσον αφορά τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προπονήθηκε κανονικά με τους υπόλοιπους και βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Σχετικά με τα πλάνα του Χάσι για το ματς κόντρα στην Παρτιζάν, κυριαρχεί το σχήμα με Καπίνο κάτω από τα δοκάρια, Φιγκέιρας και Κούτρη στα μπακ και τους Ρέτσο-Ρομαό στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ αναμένεται να δούμε τους Οφόε, Σιώπη ή τον Ρομαό αν δεν είναι έτοιμος ο Έλληνας μέσος τελικά, ενώ παράλληλα στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρέτσο θα αγωνιστεί ο Βούκοβιτς.

Η επιθετική γραμμή των πρωταθλητών Ελλάδας θα απαρτίζεται από τους Καρσελά, Μαρίν, Μπεν και τον Φορτούνη πίσω τους.

Photo Credits: Eurokinissi

News 24/7

24MEDIA NETWORK