Ο Σνάιντερ κάνει καλύτερες τούμπες από τον Λούα Λούα. Στα λόγια...

Άκυρος o συναγερμός που έκρουσε ο Γουέσλι Σνάιντερ. Είναι πολλά τα λεφτά για να σηκωθεί και να φύγει από το Κατάρ. Πού θα βρει τα ίδια;

Ο Σνάιντερ κάνει καλύτερες τούμπες από τον Λούα Λούα. Στα λόγια...

Ο Γουέσλι Σνάιντερ νιώθει είναι βασιλιάς στο Κατάρ από τον Γενάρη που άφησε τη γαλλική Νις για την Αλ Γκαράφα, καθώς τον έχουν στα πούπουλα. Ό,τι θέλει το έχει...

Μέχρι και τούρτα του είχαν φτιάξει για να τον υποδεχθούν, ξέχωρα από τα 'πετροδόλαρα' που του έριξαν στα πόδια ωσότου απαντήσει καταφατικά στην πλουσιοπάροχη πρόταση για συμβόλαιο 18 μηνών. "Υπήρχαν προτάσεις από πολλά μέρη, αλλά ένιωσα καλοδεχόμενους εδώ", είχε δηλώσει στην παρουσίασή του στις 8 Ιανουαρίου. Ψέματα δεν έλεγε.

Έκτοτε μεσολάβησαν 10 μήνες, η ομάδα δεν πηγαίνει πολύ καλά (6η στο τρέχον πρωτάθλημα με ρεκόρ 5-3-4), αλλά ο 33χρονος Ολλανδός δεν φαίνεται να έχει μετανιώσει για την επιλογή του.

Αυτό που μετάνιωσε ήταν την έκρηξή του, στο φινάλε του αγώνα με την Κατάρ Σπορτς Κλαμπ στη Ντόχα. Ενώ ο ίδιος είχε πετύχει και τα δύο γκολ (45', 83') της ομάδας του Κριστιάν Γκουρκίφ, φτάνοντας τα 7 σε 9 εφετινά παιχνίδια, στο 90' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Η απόφαση του διαιτητή Αμποντουλά αλ Ατμπά εξόργισε τον Ολλανδό, ο οποίος αποχωρώντας για τ' αποδυτήρια έλεγε πως "αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι μου στο Κατάρ". Ήταν τόσο νευριασμένος που χρειάστηκε μια ημέρα ηρεμίας για ν' αναλογιστεί πως ό,τι είχε πει δημοσίως ήταν τουλάχιστον υπερβολικό και άτοπο. Αν ήθελε όντως να φύγει, θα είχε βρει άλλον τρόπο.

Γι' αυτό και το βράδυ της Παρασκευής μοίρασε δήλωση αποκατάστασης.

Στη διάρκεια ενός αγώνα αντέδρασα με την ένταση της στιγμής σε μια κόκκινη κάρτα που δεν άξιζα. Ωστόσο για ν' αντικρούσα οποιαδήποτε εσφαλμένη εικασία των μέσων ενημέρωσης: μου αρέσει να ζω και να παίζω μπάλα στο Κατάρ.

Μόλις ο Ολλανδός είχε ολοκληρώσει μία κωλοτούμπα που του χάρισε 10άρι! Ποιος Λούα Λούα...

News 24/7

24MEDIA NETWORK