Σοκ με Αμπάρη

Σοκ με Αμπάρη


Ρεπορτάζ: Ακης Ιωακείμογλου

Ο τραυματισμός του Γιάννη Παπαποστόλου δεν ήταν ο τελευταίος σοβαρός για τον Ηρακλή. Ο νεαρός επιθετικός πήρε εξιτήριο την Πέμπτη από την κλινική όπου χειρουργήθηκε, στην οποία όμως θα εισήχθη την Παρασκευή ο Γιώργος Αμπάρης. Ο νεαρός τερματοφύλακας των κυανόλευκων ένιωσε ενοχλήσεις στο δεξιό γόνατο, το οποίο συγκέντρωσε υγρό.

Υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία την Πέμπτη και διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη έξω μηνίσκου με αποτέλεσμα να περάσει από το κρεβάτι του πόνου ώστε να υποβληθεί την Παρασκευή σε χειρουργική επέμβαση. Ο νεαρός τερματοφύλακας θα απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για έναν περίπου μήνα. Ο Σάββας Κωφίδης θα αναζητήσει λύση για το «Νο1» στο πρόσωπο του Φάνη Κατεργιαννάκη. Ο διεθνής τερματοφύλακας έχει αγωνιστεί μόνο στο φιλικό απέναντι στη Βέροια και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο με τη φανέλα του Ηρακλή, στο Παγκρήτιο, στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ την Κυριακή.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Κώστα Στεφανή ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της ομάδας και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του προπονητή του για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ. Όσον αφορά τον Παντελή Καπετάνο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή του θεωρείται απίθανη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK