ΣΟΚ στη Βραζιλία: Νεκρός ο πρώην διεθνής επιθετικός Φερναντάο

Ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος επιθετικός, Φερναντάο, βρέθηκε νεκρός σε δυστύχημα που συνέβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/6). Το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε ο 36χρονος πρώην ποδοσφαιριστής, μαζί με τέσσερις φίλους του συνετρίβη, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν όλοι οι επιβαίνοντες.

ΣΟΚ στη Βραζιλία: Νεκρός ο πρώην διεθνής επιθετικός Φερναντάο

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη, ο θάνατος του 36χρονου πρώην διεθνή Βραζιλιάνου επιθετικού, Φερναντάο. Ο παίκτης που μεταξύ άλλων έχει φορέσει και τις φανέλες των Μαρσέιγ, Τουλούζ και Ιντερνασιονάλ, βρήκε τραγικό θάνατο, όταν το ελικόπτερο στο οποίο επέβαινε μαζί με τέσσερις φίλους του, συνετρίβη τα ξημερώματα του Σαββάτου (7/6).

ΣΟΚ στη Βραζιλία: Νεκρός ο πρώην διεθνής επιθετικός Φερναντάο

Σύμφωνα με τις αρχές τις αστυνομίας της Βραζιλίας, περίπου στις 1.40 ώρα μετά τα μεσάνυχτα, το ελικόπτερο συνετρίβη στις όχθες του ποταμού Αραγκουάγια, λίγο έξω από την πόλη Αρουανά της Βραζιλίας.

Το δυστύχημα είχε ως αποτέλεσμα να βρουν ακαριαίο θάνατο οι φίλοι του Φερναντάο, Πέτε Σόουζα Λέμε, Αντόνιο ντε Πάουδα, Λιντομάρ Μέντες Βιέιρα και ο πιλότος Μίλτον Ανάνιας. Ο πρώην Βραζιλιάνος επιθετικός, μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο με βαριά τραύματα, όμως δεν κατάφερε να επανέλθει, αφήνοντας την τελευταία του πνοή λίγη ώρα αργότερα.

Ο Φερναντάο είχε φορέσει τη φανέλα της εθνικής Βραζιλίας σε ένα παιχνίδι στις 27 Απριλίου του 2005 (Βραζιλία-Γουατεμάλα 3-0). Στο ματς αυτό είχε κάνει ντεμπούτο και ο νυν επιθετικός της ομάδας, Φρεντ (είχε πετύχει γκολ από ασίστ του Φερναντάο), ενώ ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε τον Ρομάριο με τα χρώματα της χώρας του.

Δείτε στο 02:55 την ασίστ του Φερναντάο στον Φρεντ

Ο αδικοχαμένος Φερναντάο, είχε πετύχει στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο πάνω από 80 τέρματα. Είχε αγωνιστεί στις Γκοϊάς, Μαρσέιγ, Τουλούζ, Σάο Πάολο, Αλ Γκαράφα και Ιντερνασιονάλ, ενώ με την τελευταία κατέκτησε και το Copa Libertadores το 2006.

Το 2011 κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια σε ηλικία 33 ετών. Για διάστημα περίπου 4 μηνών, από τον Ιούλιο του 2012 ως το Νοέμβριο του ίδου έτους, διετέλεσε πρώτος προπονητής της ομάδας που αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια, Ιντερνασιονάλ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK