Σοκαριστικό περιστατικό χωρίς προηγούμενο στην Κολομβία, οπαδός εκτόξευσε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή

Αδιανόητες εικόνες που ξεπερνούν κατά πολύ την κατηγορία "επεισόδια"...

Σοκαριστικό περιστατικό χωρίς προηγούμενο στην Κολομβία, οπαδός εκτόξευσε μαχαίρι σε ποδοσφαιριστή
(Screenshot from sportbible Instagram)

Σε αγώνα στην Κολομβία μεταξύ της Ιντεπεντιέντε Μεδεγίν και της Ατλέτικο Νασιονάλ ένα τρομακτικό περιστατικό έλαβε χώρα, καθώς ο Ουρουγουανός μέσος Πάμπλο Σεπελίνι χτυπήθηκε ξαφνικά από μαχαίρι που εκτοξεύτηκε από τις κερκίδες.

Το ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων του Μεντεγίν ήταν ισόπαλο με το σκορ να γράφει 2-2 στο 92ο λεπτό του αγώνα, όταν ο Σεπελίνι έτρεξε να εκτελέσει κόρνερ για την Ατλέτικο.

Λίγα λεπτά αργότερα, όμως, έπεσε κάτω κρατώντας το κεφάλι του, αφού χτυπήθηκε από ένα αντικείμενο, το οποίο αργότερα αποδείχθηκε ότι ήταν μαχαίρι. Ο βοηθός διαιτητή, που βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα πιο πέρα, κατάφερε σχεδόν αμέσως να παράσχει ιατρική βοήθεια στον Σεπελίνι, με τον διαιτητή να διακόπτει τον αγώνα για λίγα λεπτά.

Ευτυχώς, ο ποδοσφαιριστής γλίτωσε σχετικά αλώβητος, παρά τα πολλά αντικείμενα όπως κέρματα και μπουκάλια που συνέχισαν να προσγειώνονται προς το μέρος του καθώς βρισκόταν στο πάτωμα.

"Έχω ένα χτύπημα και λίγο αίμα", δήλωσε ο 32χρονος μετά το παιχνίδι. "Πονάει λίγο, αλλά δεν ήταν αρκετά σοβαρό για ράμματα".

"Αλλά, μην ανησυχείτε, η αλήθεια είναι ότι είναι ένα ποδοσφαιρικό πράγμα και το έχω συνηθίσει, νομίζω ότι έμειναν με την επιθυμία να κερδίσουν. Αλλά αυτά είναι ποδοσφαιρικά πράγματα που παραμένουν εκεί, το αφήνω στην οργάνωση του κολομβιανού ποδοσφαίρου και στις αρχές να αναλάβουν την ευθύνη".

Οι δηλώσεις αυτές είναι ενδεικτικές των συνθηκών που επικρατούν, ωστόσο το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπέρασε κάθε άλλο για ευνόητους λόγους. Δεν πρόκειται απλά για ένα επεισόδιο και δυστυχώς συνολικά στον χώρο του αθλητισμού οι εκρήξεις βίας έχουν ανοδική τάση...

Διαβάστε περισσότερα

Οι δηλώσεις του πάγωσαν του φιλάθλους, τα ερωτήματα είναι πολλά και η απογοήτευση δεν αγγίζει πλέον την ψυχή

Η Τσέλσι γνώρισε ταπεινωτική ήττα-ταφόπλακα του Ποτσετίνο, ο ίδιος ετοιμάζεται για καλοκαιρινές... διακοπές

News 24/7

24MEDIA NETWORK