Σοκαριστικό VIDEO: Τον χτύπησε κεραυνός εν ώρα αγώνα

Ένα τραγικό συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Περού, όταν ένας κεραυνός χτύπησε ποδοσφαιριστή με αποτέλεσμα να τον αφήσει αναίσθητο. Δείτε το σοκαριστικό VIDEO.

Σοκαριστικό VIDEO: Τον χτύπησε κεραυνός εν ώρα αγώνα

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν όσοι παρακολουθούσαν την αναμέτρηση της Σπορτ Αγκίλα με την Ουνιόν Φουέρθα Μινέρα για το Κύπελλο Περού. Κι αυτό γιατί κατά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, ένας κεραυνός έσκασε πάνω σε ποδοσφαιριστή των γηπεδούχων με αποτέλεσμα να τον αφήσει αναίσθητο.

Αμέσως έτρεξαν πάνω του όλοι οι παίκτες που βρίσκονταν στο χορτάρι, οι οποίο αρχικά δεν κατάλαβαν το τι ακριβώς συνέβη. Μαζί με τον Ζοάο Κοντρέρας που δέχθηκε τον κεραυνό, τραυματίστηκε και ένας επόπτης, ο οποίος βρισκόταν δίπλα του.

Το ματς όπως ήταν φυσικό αναβλήθηκε, με τους δύο άντρες να διακομίζονται άμεσα στο νοσοκομείο. Σύμφωνα τα όσα μεταδίδουν τα ΜΜΕ της χώρας, ο άτυχος ποδοσφαιριστής φέρεται να άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες αργότερα, ενώ άλλα πάλι απορρίπτουν αυτή την εκδοχή και ισχυρίζονται πως ακόμη δίνει μάχη για τη ζωή του.

Δείτε την σοκαριστική σκηνή:

News 24/7

24MEDIA NETWORK