Σόλιντ: "Δεν έχω τους παίκτες που θέλω"

Ο Τροντ Σόλιντ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε τις επιθυμίες του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού και γι'αυτό, σε συνέντευξή του σε νορβηγική εφημερίδα, δεν παρέλειψε να πετάξει τις "σπόντες" του.

Σόλιντ: "Δεν έχω τους παίκτες που θέλω"
Ο Τροντ Σόλιντ φαίνεται πως δεν έχει ξεπεράσει ακόμη το γεγονός πως η διοίκηση του Ολυμπιακού δεν ικανοποίησε τις επιθυμίες του στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού. Σε συνέντευξή του στη νορβηγική εφημερίδα "Dagsavisen" , δεν παρέλειψε να πετάξει τις "σπόντες" του.

"Η ομάδα δεν έχει παίξει ακόμα όπως ακριβώς θα ήθελα. Εξάλλου είναι αδύνατον να προετοιμάσεις καλά την ομάδα μέσα σε ένα μήνα ειδικά όταν δεν έχεις τους παίκτες που επιθυμείς. Γι'αυτό ο κόσμος ρίχνει τις ευθύνες στους παίκτες, ενώ εμένα μου δίνει πίστωση χρόνου".

Πάντως, ο προπονητής των "ερυθρόλευκων" είναι αισιόδοξος πως η ομάδα του θα φτάσει στην κατάκτηση του πρωταθλήματος: "Δεν γίνεται να κερδίζουμε σε όλους τους αγώνες. Αυτό πρέπει να το καταλάβουν οι φίλαθλοι. Ωστόσο, είμαι σίγουρος πως εμείς θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Το θετικό ότι ο μεγάλος αντίπαλος, ο Παναθηναϊκός, έχασε από την ΑΕΚ και έχει μείνει τέσσερις βαθμούς πίσωπαρά την ήττα μας από τον ΟΦΗ".
Η συνέντευξη του Σόλιντ στη συγκεκριμένη εφημερίδα έγινε με αφορμή τις αποδοκιμασίες που γνώρισε η αποστολή του Ολυμπιακού στην Κρήτη από τους φιλάθλους της ομάδας, μετά την ήττα από τον ΟΦΗ. Μάλιστα, το άρθρο τιτλοφορείται: "Επανάσταση από τον κόσμο του Ολυμπιακού"!

Αναλυτικά το άρθρο και οι δηλώσεις του Νορβηγού.

Σε ότι έχει να κάνει με τον αγώνα της Κρήτης, ο Τροντ Σόλιντ μας αιφνιδίασε αφού τόνισε πως ούτε λίγο-ούτε πολύ ο Ολυμπιακός αδικήθηκε από τη διαιτησία(!): "Το γκολ προήλθε από λάθος στη περιοχή μας, ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό λάθος αφού δεν μας έδωσαν ένα-δύο πέναλτι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK