Σόλιντ: "Εχουμε κίνητρο"

Οπως αναμενόταν, ο Γρηγόρης Γεωργάτος βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που το πρωϊ της Δευτέρας ταξίδεψε για τη Νορβηγία ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ.

Σόλιντ: "Εχουμε κίνητρο"
Από το απόγευμα της Δευτέρας ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο μακρινό Τρόντχαϊμ. Με τις ελπίδες για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα τους κρατήσει στο κόλπο του ΟΥΕΦΑ οι "ερυθρόλευκοι" έφθασαν στην Νορβηγία για να σπάσουν τον...πάγο του "Λέρκενταλ"

Κατά την άφιξη τους στην σκανδιναβική χώρα οι Πειραιώτες συνάντησαν αρκετό κρύο, αλλά σε φυσιολογικά επίπεδα, δεδομένου ότι μιλάμε για θερμοκρασίες που κυμαίνονται από 3-5 βαμθούς κελσίου, οι οποίες πέφτουν ακόμα περισσότερο το βράδυ.

Το Τρόντχαϊμ έχει ντυθεί στα...χριστουγεννιάτικα, αφού είναι γεμάτο από χιόνια, τα οποία όμως δεν επηρεάζουν τόσο την ζωή της πόλης, όσο και την αναμέτρηση της Τετάρτης. Ο Τροντ Σόλιντ και οι παίκτες του μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο και έμειναν εκεί, αφού από Τρίτη θα πατήσουν το χόρτο του "Λέρκενταλ".

Για κίνητρο μίλησε ο Σόλιντ

Ο Τροντ Σόλιντ δεν δίνει ιδιαίτερη σημασία στον καιρό, αλλά στην εικόνα που θα παρουσιάσει η ομάδα του, όπως τόνισε ο Νορβηγός κατά την αναχώρηση των Πειραιωτών το πρωί της Δευτέρας: "Εχουμε τεράστιο κίνητρο. Θέλουμε να προκριθούμε στο κύπελλο UEFA. Εχουμε μαθηματικές ελπίδες και θα παλέψουμε για αυτές" , τόνισε ο Νορβηγός προπονητής για να συμπληρώσει: "Αυτό το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό από του Σαββάτου κόντρα στον Ατρόμητο. Η Ρόζενμποργκ θα παίξει ανοιχτά, οπότε θα έχουμε κενούς χώρους για να επιτεθούμε" .

Οσον αφορά τον αντικαταστάτη του Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, ο προπονητής του Ολυμπιακού υπογράμμισε: "Δεν τον έχω βρει ακόμα. Μια ομάδα δεν στηρίζεται μόνο σε έναν παίκτη. Είμαι σίγουρος πως ο αντικαταστάτης του θα παίξει εξίσου καλά".

Στην αποστολή ο Γεωργάτος

Οπως αναμενόταν, ο Γρηγόρης Γεωργάτος βρίσκεται στην αποστολή του Ολυμπιακού που το πρωϊ της Δευτέρας ταξίδεψε για τη Νορβηγία ενόψει του κρίσιμου αγώνα της Τετάρτης με τη Ρόζενμποργκ.

Ο "Geo" συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, μετά από χτύπημα που δέχθηκε στον αγώνα με τον Ατρόμητο, και η συμμετοχή του στην αναμέτρηση του Τροντχάιμ θα ξεκαθαρίσει στην τελευταία προπόνηση της Τρίτης.

Στην "ερυθρόλευκη" αποστολή συμπεριελήφθησαν 20 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι: Νικοπολίδης, Γιάννου, Ανατολάκης, Μπαμπανγκίντα, Μπουλούτ, Ντ’Ακόλ, Ντάνι, Γεωργάτος, Χοβανισιάν, Καφές, Κωστούλας, Μάριτς, Μαυρογενίδης, Οκκάς, Πάντος, Ριβάλντο, Σούρερ, Στολτίδης, Τουρέ, Βάλλας.

Σε ότι έχει να κάνει με την ενδεκάδα, το μόνο σίγουρο -μέχρι στιγμής- είναι η επιστροφή του Τουρέ, αλλά και η χρησιμοποίηση του Σούρερ, δεδομένης της απουσίας του Καψή.
Κατά τα λοιπά, οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προπονήθηκαν το πρωϊ της Δευτέρας και στη συνέχεια οδηγήθηκαν στο αεροδρόμιο για το ταξίδι προς τη Νορβηγία. Ο Ντ’Ακόλ προπονήθηκε κανονικά ενώ ο Γεωργάτος ακολούθησε πρόγραμμα με τρέξιμο. Ατομική προπόνηση έκανε ο Τζόρτζεβιτς ενώ συνέχισαν το πρόγραμμά τους οι Κωνσταντίνου και Ταραλίδης. Ο Καψής εξετάστηκε σήμερα από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ολυμπιακού, κ. Παντελή Νικολάου, και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία.

Θλάση ο Καψής, εκτός ο "Τζόλε"

Σε μαγνητική τομογραφία υποβλήθηκε από τον επικεφαλής της ιατρικής ομάδας του Ολυμπιακού, Παντελή Νικολάου, ο Μιχάλης Καψής. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, δεν είναι κάτι σοβαρό και απλά ο παίκτης έχει μια μικρή θλάση. Από τον κ. Νικολάου εξετάστηκε και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, αμφότεροι θα είναι σε θέση να μπουν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε λίγες ημέρες.

Οκκάς: "Παιχνίδι δίχως αύριο"

Ο Γιάννης Οκκάς βρέθηκε την Κυριακή σε εκδήλωση χορηγού του Ολυμπιακού και όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μη μιλήσει για τον αγώνα με τη Ρόζενμποργκ: "Το παιχνίδι είναι δίχως αύριο. Πάμε μόνο για τη νίκη για να διεκδικήσουμε το ΟΥΕΦΑ. Πάμε με καθαρό μυαλό για το καλύτερο".

*** Η ΟΥΕΦΑ ενημέρωσε σήμερα την ΠΑΕ Ολυμπιακός για τους διαιτητές του αγώνα της Τετάρτης με την Ρόζεμποργκ. Διαιτητής είναι ο Βέλγος ALLAERTS Paul με βοηθούς τους συμπατριώτες του HENNISSEN Rombout, VANDERHOVEN Danny και 4ο τον, επίσης Βέλγο, BREDA Stephane.

News 24/7

24MEDIA NETWORK