Σόλιντ: "Ισως να μη τα καταφέρουμε..."

Ειθισται να λέμε και να γράφουμε πως οι προπονητές παρουσιάζονται αισιόδοξοι στη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ματς. Αυτή τη φορά ο Τροντ Σόλιντ ήρθε να σπάσει αυτή τη παράδοση!

Σόλιντ: "Ισως να μη τα καταφέρουμε..."

Ειθισται να λέμε και να γράφουμε πως οι προπονητές παρουσιάζονται αισιόδοξοι στη συνέντευξη Τύπου πριν από κάθε ματς. Αυτή τη φορά ο Τροντ Σόλιντ ήρθε να σπάσει αυτή τη παράδοση!

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού τόνισε πως η ομάδα του θα παραταχθεί στο Τροντχάιμ με στόχο τη νίκη, ωστόσο δεν έδειξε και τόσο αισιόδοξος πως θα έρθει το θετικό αποτέλεσμα!

Διαβάστε τα λόγια του και θα καταλάβετε: "Θέλουμε τους τρεις βαθμούς για να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, έστω και στο κύπελλο UEFA. Ομως έχουμε μια αρνητική παράδοση. Δεν έχουμε νικήσει ποτέ εκτός έδρας κι επίσης δεν έχουμε νικήσει ποτέ την Ρόζενμποργκ! Η ιστορία έχει δείξει ότι ίσως δεν μπορούμε να τα καταφέρουμε! Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο και θα δώσουμε τα πάντα για να πάρουμε τη νίκη. Εγώ είμαι προπονητής κι όχι μαθηματικός. Κάθε επιπλέον ματς στην Ευρώπη, μας αυξάνει τις ελπίδες για εκτός έδρας νίκη".

"Οι καλές ομάδες είναι και τυχερές. Ο Ολυμπιακός είναι άτυχος σε πολλά ματς. Ελπίζω η τύχη να είναι μαζί μας το βράδυ της Τετάρτης".
Μετά το αρχικό σοκ των παραπάνω δηλώσεων, ο Νορβηγός τεχνικός αναφέρθηκε εκτενέστερα στη Ρόζενμποργκ: " Η Ρόζενμποργκ είναι πολύ δυνατή εντός έδρας, καθώς έχει νικήσει πολλές μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η απόδοση της στη διάρκεια της χρονιάς άλλαζε συχνά. Είναι καλύτερη η στιγμή αυτή για να αντιμετωπίσουμε τώρα την Ρόζενμποργκ, σε σχέση με το πρώτο ματς".

Oσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, για μία ακόμη φορά ο Σόλιντ απέφυγε να απαντήσει: "Δεν έχω αποφασίσει ακόμη για το σύστημα. Θα περιμένω και την τελευταία προπόνηση και μετά θα αποφασίσω".

Πάντος: "Είναι οριακό το παιχνίδι"

Από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, το παρών έδωσε ο Τάσος Πάντος, ο οποίος τόνισε μεταξύ άλλων:

" Είναι ένα οριακό ματς για τις δύο ομάδες και ειδικά για τον Ολυμπιακό. Θέλουμε μόνο νίκη για να ελπίζουμε σε συμμετοχή στο κύπελλο UEFA. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, αλλά είμαστε προετοιμασμένοι και αποφασισμένοι για τη νίκη. Κανένα ματς δεν είναι χαμένο πριν αρχίσει και οι πιθανότητες είναι πάντα 50%-50%. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τις πιθανότητες μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK