Σόλιντ: "Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε"

Τα θετικά στοιχεία του αγώνα της Μαδρίτης θέλει να κρατήσει ο Τροντ Σόλιντ εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο. Ο Νορβηγός προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια (Ρεάλ και ΑΕΚ) χρησιμοποιώντας τη λέξη "υπερήφανοι" για να "ακουμπήσει" στο "λαϊκό" αίσθημα:

Σόλιντ: "Κρατάμε τα θετικά και προχωράμε"
Τα θετικά στοιχεία του αγώνα της Μαδρίτης θέλει να κρατήσει ο Τροντ Σόλιντ εν όψει της κρίσιμης αναμέτρησης με την ΑΕΚ την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Ο Νορβηγός προπονητής μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού και αναφέρθηκε στα δύο παιχνίδια (Ρεάλ και ΑΕΚ) χρησιμοποιώντας τη λέξη "υπερήφανοι" για να "ακουμπήσει" στο "λαϊκό" αίσθημα:

"Όλοι οι παίκτες και τεχνικό επιτελείο είμαστε απογοητευμένοι γιατί δεν μπορέσαμε να πάρουμε τουλάχιστον τον βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τη Ρεάλ. Από την άλλη πλευρά είμαστε υπερήφανοι γιατί δείξαμε στο δεύτερο ημίχρονο, ότι μπορούμε να παίξουμε στα ίσα, ομάδες όπως η Ρεάλ μέσα στην έδρα τους.

Ενόψει του παιχνιδιού με την ΑΕΚ κρατάμε τα θετικά από τον αγώνα της Τετάρτης και προσπαθούμε να διορθώσουμε τις όποιες αδυναμίες, μαθαίνοντας από τα λάθη μας."

Στο μεταξύ, έχει προκληθεί προβληματισμός για τις διαστάσεις που πήρε το επεισόδιο στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και για το γεγονός πως μεγάλη μερίδα του Τύπου δεν παρουσίασε τα γεγονότα όπως ακριβώς έγιναν. Και φυσικά αναφερόμαστε στο σενάριο που κυκλοφόρησε και είχε να κάνει με το δήθεν επεισόδιο των βοηθών του Τροντ Σόλιντ με τους ποδοσφαιριστές, την ώρα που οι βοηθοί του προπονητή προσπαθούσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, μοιράζοντας συγχαρητήρια.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού έχει κρατήσει χαμηλούς τόνους και δεν δίνει συνέχεια στο περιστατικό, χωρίς φυσικά να αποκλείεται το ενδεχόμενο ανακοίνωσης που θα διαψεύδει το περιστατικό και θα δίνει την πραγματική του διάσταση.

Το θέμα είναι πως άπαντες θέλουν να αφήσουν πίσω τους τα γεγονότα της Μαδρίτης, εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στην ΑΕΚ, το οποίο ενδέχεται να δώσει ένα τεράστιο προβάδισμα του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του τίτλου. Και αυτό γιατί σε περίπτωση νίκης, οι "ερυθρόλευκοι" θα απομακρυνθούν ακόμα περισσότερο από τους βασικούς διώκτες τους και θα πάρουν μια γερή ψυχολογική δόση εν όψει της συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

News 24/7

24MEDIA NETWORK