Ο Σόλσκιερ έχει μείνει χωρίς σπίτι και για όλα φταίει ο Φαν Ντάικ

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, δεν μπορεί να μείνει στο ιδιόκτητο σπίτι του στο Τσέσαιρ, γιατί εκεί έχει εγκατασταθεί ο... Βίρτζιλ φαν Ντάικ της Λίβερπουλ. Τι έγινε ρε παιδιά;

Ο Σόλσκιερ έχει μείνει χωρίς σπίτι και για όλα φταίει ο Φαν Ντάικ
AP PHOTO/MATT DUNHAM

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, από τότε που ανέλαβε τα 'ηνία' της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μένει σε ξενοδοχείο. Συγκεκριμένα μένει στο ξενοδοχείο Λάουρι, ένα από τα πιο ακριβά σημεία διαμονής στην πόλη. Ο προκάτοχος του, Ζοζέ Μουρίνιο, είχε μείνει επίσης εκεί, δίνοντας για μια σουίτα συνολικά 800.000 λίρες σε διάστημα 127 εβδομάδων. Όμως εδώ υπάρχει μια σημαντική διαφορά: ο Μουρίνιο έμεινε εκεί ηθελημένα, ενώ ο Σόλσκιερ μένει στο εν λόγω ξενοδοχείο αναγκαστικά, καθώς ο Βίρτζιλ φαν Ντάικ έχει εγκατασταθεί στο σπίτι του!

Όχι, αυτό δεν είναι το αποτέλεσμα κάποιου παρανοϊκού επεισοδίου όπου ο αμυντικός της Λίβερπουλ κυνηγάει τον προπονητή της Γιουνάιτεντ, αναζητώντας μια τρίχα από τα μαλλιά του για να του κάνει βουντού. Η πραγματικότητα είναι πιο πεζή αλλά εξίσου αστεία: Ο Νορβηγός προπονητής έχει νοικιάσει το σπίτι του -ένα υπερπολυτελές ακίνητο με 5 υπνοδωμάτια- στον Φαν Ντάικ από τον Ιανουάριο του 2018, αρκετούς μήνες πριν αναλάβει τους 'κόκκινους διαβόλους'.

Ο Σόλσκιερ έχει μείνει χωρίς σπίτι και για όλα φταίει ο Φαν Ντάικ
AP PHOTO/RUI VIERA

Σύμφωνα με πληροφορίες της 'Sun', το συγκεκριμένο σπίτι βρισκόταν στην αγορά ενοικίασης ακινήτων για δυο χρόνια και όταν ο Φαν Ντάικ έδειξε ενδιαφέρον, ο ευρισκόμενος στις ΗΠΑ τότε Σόλσκιερ δέχτηκε αμέσως να του το παραχωρήσει. Ο 46χρονος Νορβηγός πίστεψε πώς θα αργούσε πάρα πολύ η εποχή που θα καλείτο να επιστρέψει στην Αγγλία και να ασχοληθεί με τη Γιουνάιτεντ και φυσικά αυτή η βεβαιότητα του είχε τα (ειρωνικά) αποτελέσματα της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας πριν από το τέλος του 2018.

Ο Σόλσκιερ φέρεται να άρχισε ξανά να ψάχνει μέρος να μείνει πριν από μερικές μέρες, χωρίς να μπορεί να πλησιάσει στο σπίτι που του ανήκει. Πάντως, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες της σουίτας από την εποχή που έμενε ο Μουρίνιο, δεν πρέπει να έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα στο ξενοδοχείο.

Ο Σόλσκιερ έχει μείνει χωρίς σπίτι και για όλα φταίει ο Φαν Ντάικ

Photo credits: AP Photo/Rui Viera, Matt Dunham

News 24/7

24MEDIA NETWORK