Σον και Κέιν έγιναν το κορυφαίο δίδυμο της Premier League σε συνεργασίες που έγιναν γκολ

Το τέταρτο γκολ της Τότεναμ επί της Λιντς ήταν ιστορικό, μιας και οδήγησε τους Κέιν και Σον σε μία απάτητη για πολλά χρόνια κορυφή, με το δίδυμο της Τότεναμ να είναι πλέον το κορυφαίο επί εποχής Premier League σε συνεργασίες που οδήγησαν σε γκολ.

Σον και Κέιν έγιναν το κορυφαίο δίδυμο της Premier League σε συνεργασίες που έγιναν γκολ
@2022 JON SUPER/AP IMAGES

Η Τότεναμ ολοκλήρωσε ιδανικά το εντυπωσιακό παιχνίδι που έκανε το απόγευμα του Σαββάτου στο Έλαντ Ρόουντ, αφού μετά τα τρία γκολ που σημείωσε πριν καν συμπληρωθεί το πρώτο ημίωρο, πανηγύρισε στο 85ο λεπτό και τέταρτο γκολ, έχοντας για δημιουργό τον Χάρι Κέιν και εκτελεστή τον Σον.

Το συγκεκριμένο μάλιστα γκολ έμελε να φέρει τους διόσκουρους των Λονδρέζων σε μία υψηλή κορυφή, αφού είναι πλέον το κορυφαίο δίδυμο στην ιστορία της Premier League (από το 1992 και έπειτα) όσον αφορά σε συνεργασίες που κατέληξαν σε γκολ.

Με τον έναν να σερβίρει ασίστ και τον άλλον να σκοράρει, αμφότεροι έχουν προσφέρει 37 γκολ στην Τότεναμ και είναι πλέον στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, αφήνοντας στη 2η θέση το δίδυμο Λάμπαρντ - Ντρογκμπά που είχε πετύχει 36 γκολ μέσα από συνεργασία του Άγγλου μέσου με τον Ιβοριανό επιθετικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK