“Σόου” Ρομπίνιο στη νίκη της Βραζιλίας
Τη 12η νίκη της στα τελευταία 13 παιχνίδια πέτυχε η Βραζιλία, η οποία εμφανίστηκε έτοιμη για το επικείμενο Μουντιάλ, επικρατώντας με 2-1 της Χιλής σε φιλική αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στον Καναδά.
Η Βραζιλία αντιμετώπισε τη Χιλή σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ του καλοκαιριού και έχοντας σε πολύ καλή μέρα τον Νεϊμάρ και τον Ρομπίνιο επικράτησε με 2-1 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στον Καναδά.
Για τη Βραζιλία, το σκορ άνοιξε ο Χουλκ στο 14ο λεπτό, ενώ από πλευράς Χιλής ο Βάργκας ισοφάρισε προσωρινά στο 71′. Οκτώ λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 79′ ο Ρομπίνιο πέτυχε το νικητήριο τέρμα για τη “σελεσάο” μπαίνοντας μάλιστα ως αλλαγήσ τη θέση του Ζο.
Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μάικον, Νταβίντ Λουίζ, Τιάγκο Σίλβα (Ντάντε 74′), Μαξουέλ, Λουίζ Γκουστάβο, Παουλίνιο (Ερνάντες 84′), Οσκάρ (Γουίλιαν 64′), Χουλκ (Ραμίρες 64′), Νεϊμάρ (Λούκας Λέιβα 93′), Ζο (Ρομπίνιο 59′).
Χιλή: Μπράβο, Χάρα, Μεντέλ, Μάρκος Γκονσάλες, Μένα, Καρμόνα, Μαρσέλο Ντίας (8′ Μποσεζούρ), Φελίπε Γκουτιέρες, Φουενσαλίδα (22′ Βαλδίβια), Αλέξις Σάντσες, Εντουάρντο Βάργκας.