"Σόου" Μουρίνιο στη συνέντευξη ενόψει Λίβερπουλ!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ "τρέχει" σερί νικών πηγαίνοντας για το ντέρμπι με την Λίβερπουλ και ο Μουρίνιο είναι "ανεβασμένος"! Δείτε τι έκανε σε δημοσιογράφο, στη συνέντευξή του (videos)!

"Σόου" Μουρίνιο στη συνέντευξη ενόψει Λίβερπουλ!

Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρισκόταν σε "κακό φεγγάρι" αυτό επηρέαζε και τον ίδιο και μετέφερε πολλές φορές την άσχημη διάθεσή του μπροστά στους δημοσιογράφους, τώρα όμως που προέρχεται από συνεχόμενες νίκες ενόψει του ντέρμπι με την Λίβερπουλ στο "Old Trafford" βρίσκεται σε εξαιρετικό... mood.

Το πόσο καλή είναι μάλιστα η διάθεση του Ζοζέ Μουρίνιο φάνηκε στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε πριν από το μεγάλο κυριακάτικο ματς, όταν την ώρα που απαντούσε σε μία ερώτηση, είδε να χτυπάει μπροστά του ένα κινητό τηλέφωνο ρεπόρτερ που κατέγραφε τη συνέντευξή του.

Αντί να αφήσει το κινητό να χτυπάει ή να το δώσει στον κάτοχό του, ο "special one" επέλεξε να κάνει το αναπάντεχο, το οποίο ήταν να σηκώσει το τηλέφωνο και να απαντήσει: "Παρακαλώ; Από το Talksport είναι. Για σένα είναι;", είπε χαμογελώντας στο δημοσιογράφο Dominic McGuinnes και συνέχισε: "Περίμενε ένα δευτερόλεπτο, είναι η Abi από το Talksport".

"Σόου" Μουρίνιο στη συνέντευξη ενόψει Λίβερπουλ!

Έπειτα, αφού έκλεισε το τηλέφωνο "επέστρεψε" στη συνέντευξη προσπαθώντας να θυμηθεί την ερώτηση που του είχε γίνει και όπως ήταν λογικό έφερε και πάλι χαμόγελα μεταξύ των παρισταμένων στην αίθουσα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο 35άρης Ιμπραχίμοβιτς ψηφίστηκε παίκτης του μήνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK