Σόου Ντιγκινί με χατ-τρικ, γκολ αλά Ζλάταν ο Μανιάς

Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος έκαναν... πάρτι απέναντι σε Κέρκυρα και Πλατανιά αντίστοιχα, με τον Μιχάλη Μανιά να πετυχαίνει ένα πανέμορφο γκολ με τακουνάκι. Μεγάλη μάχη για την 5η θέση και την Ευρώπη, ενώ κλείδωσε οριστικά η υπόθεση υποβιβασμός.

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ubides EUROKINISSI

Συναρπαστική η 28η αγωνιστική με όλα τα παιχνίδια να είναι προγραμματισμένα για τις 19:00! Ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε εύκολα 3-1 την Κέρκυρα και την έστειλε στη δεύτερη κατηγορία (μαθηματικά έχει ελπίδες, αλλά φαντάζει απίθανο), αφού ο Απόλλωνας Σμύρνης νίκησε τον Ολυμπιακό 1-0!

Παράλληλα, οι Αρκάδες έπιασαν στην Ξάνθη στην πέμπτη θέση και μάλιστα στην ισοβαθμία περνούν από πάνω! Στα μεταξύ τους παιχνίδια είχαμε ισοπαλίες, έτσι το δεύτερο κριτήριο είναι η διαφορά τερμάτων, με τον Αστέρα να υπερτερεί.

Πάρτι έκανε και ο Ατρόμητος στο Περιστέρι με αντίπαλο τον υποβιβασμένο Πλατανιά τον οποίο κέρδισε 4-1, με τον Νικολά Ντιγκινί να κάνει χατ-τρικ! Οι Κρητικοί και σε αυτό το ματς έπαιξαν με παίκτη λιγότερο. Από εκεί και πέρα ΠΑΣ και ΑΕΛ έμειναν στο 0-0, ενώ ο Παναιτωλικός νίκησε 1-0 την Λαμία.

ΚΕΡΚΥΡΑ - ΑΣΤΕΡΑΣ 1-3

ΚΕΡΚΥΡΑ (Ματζουράκης): Γιαννακόπουλος, Αντέτζο, Λέκοβιτς, Παμλίδης, Σπίνουλας, Σιόντης, Ρόλε, Ιωάννου, Μπαλάφας, Επστάιν, Μυτίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Παντελίδης): Αθανασιάδης, Γιαννούλης, Κώτσιρας, Σελίν, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιλιανίδης, Μουνάφο, Ντουντού, Κυριακόπουλος, Καλτσάς, Μανιάς.

Σκόρερ: 0-1 (40' Τσιλιανίδης), 0-2 (48' Μανιάς), 0-3 (68' Μανιάς), 1-3 (85' Τουράμ).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ 4-1

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Κάναντι): Γιαννιώτης, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Κιβρακίδης, Μάντσον, Ουμπίδες, Γιαννούλης, Ουάρντα, Ντιγκινί, Μπρούνο.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Χατζηνικολάου): Κασωτάκης, Ντικαμονά, Αγγελόπουλος, Πατράλης, Κασάλιτσα, Ουντότζι, Στανισάβλιεβιτς, Βάντερσον, Ουές, Σινγκ, Ενσικουλού.

Σκόρερ: 1-0 (30' Ουμπίδες), 2-0 (36' Ντιγκινί), 3-0 (68' Ντιγκινί), 4-0 (76' Ντιγκινί), 4-1 (84' Ουντότζι)

ΠΑΛΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΛΑΜΙΑ 1-0

ΠΑΛΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Άργκους, Μαρινάκης, Ρότσα, Τσοκάνης, Μοράρ, Ντιάς, Ρόσα, Μάζουρεκ, Μπράβο.

ΛΑΜΙΑ (Τεννές): Παπαδόπουλος, Βασιλαντονόπουλος, Παντελιάδης, Σελίμ, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Ακόστα, Μπουλούλης, Μπούντνικ, Τσούκαλος, Μπλάζιτς.

Σκόρερ: 1-0 (75' Μοράρ)

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΑΕΛ 0-0

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Πετράκης): Βελλίδης, Βιντάλ, Τζημόπουλος, Τσικάρσκι, Μανθάτης, Σκόνδρας, Λίλα, Μιχαήλ, Νικολιάς, Μπουκουβάλας, Κόντε.

ΑΕΛ (Αντωνίου): Θεοδωρόπουλος, Μασούρας, Γιαβάνοβιτς, Γκοΐκοβιτς, Γκόλιας, Χούμπτσεβ, Μιλοσάβλιεβιτς, Μλαντένοβιςτς, Κριζμάν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς.

Σκόρερ: --

News 24/7

24MEDIA NETWORK