Σορλέν: "Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ"

Χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του και ενημερωμένος για τον ΠΑΟΚ έφτασε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη ο Ολιβιέ Σορλέν, του οποίου ο δανεισμός από τη Ρεν για τους επόμενους έξι μήνες έχει μπει στην τελική ευθεία.

Σορλέν: "Θέλω να βοηθήσω τον ΠΑΟΚ"
"Θέλω να βοηθήσω κι εγώ τον ΠΑΟΚ να πάει ακόμη καλύτερα. Φρόντισα να μάθω πληροφορίες από το ίντερνετ. Γνωρίζω ότι βρίσκεται στην 2η θέση της βαθμολογίας του ελληνικού πρωταθλήματος, αλλά περισσότερα θα μάθω στη συνέχεια. Είναι η πρώτη φορά που μου δίνεται η ευκαιρία να παίξω εκτός Γαλλίας, αλλά δε φοβάμαι καθόλου. Ξέρω τι μπορώ να προσφέρω και θα προσπαθήσω για το καλύτερο", τόνισε, μεταξύ άλλων, στις πρώτες του δηλώσεις ο 29άχρονος παίκτης.

Εκτός του Γάλλου, στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται για να δοκιμαστεί από τον ΠΑΟΚ ο Αχμέτ Αμπού Φαράγκ, 27άχρονος (26/7/81) Αιγύπτιος αριστερός μπακ, ο οποίος αγωνίζεται στη Στρασμπούργκ. Πριν μετακομίσει στη Γαλλία έκανε καριέρα στην Αλ Αχλί της Αιγύπτου, ενώ έχει και διεθνείς συμμετοχές με την Εθνική ανδρών της χώρας του. Ο παίκτης θα δοκιμαστεί για λίγες μέρες στον ΠΑΟΚ και αν πείσει τον Φερνάντο Σάντος θα αποκτηθεί.

News 24/7

24MEDIA NETWORK