"SOS" Ουζουνίδη για βαθμούς που θα φέρουν ηρεμία

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης άφησε στην άκρη την πεντάδα του πρωταθλήματος και τόνισε στη NOVA ότι το βασικό είναι ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει τους βαθμούς που του χρειάζονται για να είναι ήρεμος στη συνέχεια.

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας πριν το ματς με την Λάρισα ξεκαθάρισε ότι οι "πράσινοι" χρειάζονται βαθμούς ή βαθμό, καθόσον οι ομάδες που βρίσκονται από κάτω πλησιάζουν...

"Ξέρουμε την αδυναμία της ομάδας στα εκτός έδρας παιχνίδια. Μέχρι τώρα στηριζόμασταν στα εντός έδρας παιχνίδια, πλέον θα γίνει και αυτό πολύ δύσκολο. Θα πρέπει και εμείς να προσπαθήσουμε αρχής γενομένης από το ματς με την Λάρισα να κοιτάξουμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς έτσι ώστε να είναι καλύτερα τα πράγματα για τη συνέχεια..."

Από εκεί πέρα ο Ουζουνίδης σημείωσε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να προσαρμοστεί στις αδυναμίες του, να προσπαθήσει κόντρα στην ΑΕΛ για να είναι ήρεμος στη συνέχεια: "Έχουν γίνει αυτές οι αλλαγές, τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που θέλουμε. Έχουν λογική όμως.

Το είχα προβλέψει, είμαι τόσα χρόνια στο χώρο, τόσα χρόνια στο πρωτάθλημα της Super League. Όμως το έχω πει και άλλη φορά αυτή είναι η πραγματικότητα, πρέπει να προσαρμοστούμε.

Πρέπει να προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια και τους βαθμούς που θέλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να είμαστε ήρεμοι στη συνέχεια. Γιατί κακά τα ψέματα πλέον ο στόχος της Ευρώπης έχει γίνει πολύ μακρινός, να διεκδικήσουμε την πεντάδα. Βλέπουμε τις ομάδες από κάτω να μας πλησιάζουν περισσότερο."

News 24/7

24MEDIA NETWORK