Σου δίνουμε την ομάδα. Μπορείς να βρεις την πόλη που εδρεύει;

Η δοκιμασία δεν είναι τόσο εύκολη όσο προδίδει η κεντρική φωτογραφία. Όχι η Τότεναμ δεν είναι μεταξύ των 15 ομάδων των οποίων την έδρα αναζητούμε σε αυτό το κουίζ.

Ο Σον Χέουνγκ-μιν της Τότεναμ, στη διάρκεια του αγώνα με την Έβερτον
Ο Σον Χέουνγκ-μιν της Τότεναμ, στη διάρκεια του αγώνα με την Έβερτον MARTIN RICKETT/POOL VIA AP

Δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε αν δοκίμασες ή πώς ακριβώς τα πήγες στο άκρως απαιτητικό κουίζ με τις εθνικότητες των διεθνών ποδοσφαιριστών. Είτε είχες τεστάρεις τις γνώσεις σου είτε όχι, σου έχουμε μία νέα αποστολή να εκτελέσεις. Τούτη τη φορά καλείσαι να ταυτίσεις ευρωπαϊκές ομάδες με τις πόλεις που εδρεύουν.

Στο ξεκίνημα της διαδικασίας θα πέσεις πάνω σε κάποιες βατές ερωτήσεις. Παραπλανητικό είναι για να πάρεις κουράγιο και να συνεχίσεις στο επόμενο στάδιο. Μην φανταστείς δηλαδή ότι στη διάρκεια των 15 ερωτήσεων θα πέσεις πάνω στην Τότεναμ με το Λονδίνο ή στη Λάτσιο με τη Ρώμη. Ο βαθμός δυσκολίας είναι σταδιακά αυξανόμενος κι εσύ οφείλεις να αποφύγεις τα τάκλιν των αμυντικός με τις επιτυχημένες ντρίμπλες σου. Έτσι ώστε στο τέλος να έχεις βρεις όσες περισσότερες φορές μπορείς τα δίχτυα. Ειδάλλως θα έχεις σουτάρει άουτ σε κενό τέρμα!


News 24/7

24MEDIA NETWORK