Σουάρες, Μπέιλ, Χάμες και Μπενζεμά προκαλούν όσους τους... μισούν (VIDEO)

Με πρωταγωνιστή τον άνθρωπο που σχεδόν όλος ο κόσμος του ποδοσφαίρου λατρεύει να μισεί, τον Λουίς Σουάρες, αλλά και άξιους συμπρωταγωνιστές τους Μπέιλ, Χάμες Ροδρίγες και Μπενζεμά, η Adidas παρουσιάζει την νέα άκρως εντυπωσιακή και πρωτότυπη διαφημιστική της καμπάνια.

Σουάρες, Μπέιλ, Χάμες και Μπενζεμά προκαλούν όσους τους... μισούν (VIDEO)

Το απόλυτο κομπλιμέντο για έναν σταρ είναι να έχει "haters". Οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο ξέρουν πως η κορυφαία τους απόδοση στο γήπεδο προκαλεί το “φθόνο” οπαδών και αντιπάλων, ιδιαίτερα στα social media. Αυτός ο φθόνος είναι που τρέφει την αυτοπεποίθηση των παικτών και τους σπρώχνει σε ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές ζουν και εξελίσσονται από αυτόν το φθόνο και δεν απολογούνται για αυτό.

Το VIDEO, που ντύνεται μουσικά από το τραγούδι του Apashe με τίτλο "Battle Royale (Haters Instrumental VIP)", έχει κυκλοφορήσει για να υποδεχθεί τη νέα σειρά ποδοσφαιρικών παπουτσιών της adidas για το 2015. Τα adizero f50, Predator, Nitrocharge και 11Pro βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογικής καινοτομίας και εγγυώνται επιδόσεις στο γήπεδο, για τις οποίες θα σε ζηλεύουν όλοι.

Σουάρες, Μπέιλ, Χάμες και Μπενζεμά προκαλούν όσους τους... μισούν (VIDEO)

Στο video, που ξεκινάει με τις προκλητικές φράσεις: “ Μισούν τον τρόπο που περπατάς. Μισούν τον τρόπο που μιλάς...”, εμφανίζονται μερικοί από τους σημαντικότερους παίκτες του κόσμου, όπως ο “Super Hero” Gareth Bale, το “Golden Boy” James Rodriguez, o “Target Man” Luis Suarez και ο “Hip Hop VIP” Karim Benzema. Στη συνέχεια κάνουμε ένα ταξίδι-αστραπή στις ζωές αυτών των παικτών, όπως τις αντιλαμβάνεται το κοινό, εστιάζοντας στο φανταχτερό τρόπο ζωής τους, στους έντονους πανηγυρισμούς τους, στην περιουσία τους και στην ωραία τους εμφάνιση.

Το VIDEO συνεχίζει απεικονίζοντας πώς, γιατί και τι ακριβώς είναι αυτό που ζηλεύουν οι “haters” σε αυτούς τους παίκτες... δηλαδή την εξαιρετική τους απόδοση στον αγωνιστικό χώρο και τα παπούτσια που τους οδηγούν σε αυτές τις απίστευτες επιδόσεις. “ Μισούν τα ολοκαίνουρια παπούτσια σου… Μισούν τα παπούτσια σου, γιατί εύχονται να ήταν δικά τους”.

Οι παίκτες που προκαλούν το μεγαλύτερο φθόνο παγκοσμίως, θα φορούν στο γήπεδο τα νέα adidas adizero f50, adidas Predator, adidas Nitrocharge και adidas 11Pro από τις 23 Ιανουαρίου, ενώ τα παπούτσια θα είναι διαθέσιμα στα adidas stores και στα καταστήματα αθλητικών ειδών από τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK