Σουάρες: Ο Ουρουγουανός πετάει φωτιές στην Γκρέμιο και σκέφτεται να "σνομπάρει" τον Μέσι

Το ενδεχόμενο να παραμείνει στην Γκρέμιο και για την επόμενη σεζόν εξετάζει ο Λουίς Σουάρες σύμφωνα με βραζιλιάνικα δημοσιεύματα που επικαλείται και η DailyMail.

Σουάρες: Ο Ουρουγουανός πετάει φωτιές στην Γκρέμιο και σκέφτεται να "σνομπάρει" τον Μέσι
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Ουρουγουάης AP

Τις τελευταίες μέρες του συμβολαίου του με την Γκρέμιο διανύει ο Λουίς Σουάρες και παρά το γεγονός πως όλα έδειχναν ότι θα ενταχθεί στην Ίντερ Μαϊάμι δίπλα στον Λιονέλ Μέσι και τους υπόλοιπους πρώην αστέρες της Μπάρτσα δεν αποκλείεται να υπάρξει ανατροπή.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η DailyMail, επικαλούμενη πληροφορίες από την Βραζιλία, ο Σουάρες σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο παραμονής του στην Γκρέμιο για άλλη μία χρονιά, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την ομάδα του Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Ο λόγος είναι πως ο Ουρουγουανός πραγματοποιεί μία εξαιρετική χρονιά στην Γκρέμιο και έχει βρει για τα καλά τον εαυτό του βοηθώντας την ομάδα του να είναι στη μάχη του τίτλου, με αποκόρυφωμα το χατ τρικ που πέτυχε κόντρα στην Μποταφόγκο.

Θυμίζουμε πως ο Σουάρες έχει πραγματοποιήσει 49 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 23 γκολ και 16 ασίστ στο ενεργητικό του.

Διαβάστε Περισσότερα

Η Λεβερκούζεν οργιάζει και ο Τσάμπι Αλόνσο πέτυχε λίρα εκατό με τον φορ που χρυσοπλήρωσε το καλοκαίρι

Εμπαπέ: Το πάθημα του 2022 έγινε μάθημα για την Ρεάλ και πλέον περιμένει το "σήμα" του Γάλλου

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Οι Σαουδάραβες καταθέτουν πρόταση μαμούθ για τον αρχηγό των "Κόκκινων Διαβόλων"

News 24/7

24MEDIA NETWORK