Σουάρες: Τι κι αν είναι 36; Πήρε κορυφαίο ατομίκο βραβείο και ετοιμάζεται για Μαϊάμι

Καλύτερος ποδοσφαιριστής του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος αναδείχθηκε ο Λουίς Σουάρες μετά από την εντυπωσιακή σεζόν που πραγματοποίησε με τη φανέλα της Γκρέμιο.

Σουάρες: Τι κι αν είναι 36; Πήρε κορυφαίο ατομίκο βραβείο και ετοιμάζεται για Μαϊάμι
Ο Λουίς Σουάρες με τη φανέλα της Γκρέμιο AP

Άλλη μία πολύ σπουδαία διάκριση πρόσθεσε στην πλούσια συλλογή του ο Λουίς Σουάρες μετά από το τέλος του πρωταθλήματος Βραζιλίας.

Συγκεκριμένα, ο Ουρουγουανός φορ αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής του πρωταθλήματος εξαργυρώνοντας μ'αυτόν τον τρόπο τις μαγικές του εμφανίσεις με τη φανέλα της Γκρέμιο.

Ο Σουάρες έλαβε μέρος σε συνολικά 33 αναμετρήσεις με τη φανέλα της βραζιλιάνικης ομάδας έχοντας στο ενεργητικό του 17 γκολ και 11 ασίστ σε 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Η "Bola de Ouro" όπως ονομάζεται στη Βραζιλία δόθηκε στον Σουάρες παρά το γεγονός πως η ομάδα του., Γκρέμιο δεν αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, με το τρόπαιο τελικά να καταλήγει στην Παλμέιρας του νέου μεταγραφικού αποκτήματος της Ρεάλ Μαδρίτης, Έντρικ.

Θυμίζουμε πως ο Σουάρες πλέον είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του με τα δημοσιεύματα να τον θέλουν να βρίσκεται ένα βήμα πριν από τη μεταγραφή του στην Ίντερ Μαϊάμι του Λιονέλ Μέσι.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Η Ντόρτμουντ δίνει βασικό επιθετικό της στην Γιουνάιτεντ αντί 30εκατ. ή τον Σάντσο

Μπαρτσελόνα: Η "τρέλη" απάντηση των μπλαουγκράνα στην κρούση της Μπάγερν για Αραούχο

Ο Νάγκελσμαν πήγε στο γήπεδο με την σύντροφό του και οι αντιδράσεις έπεσαν βροχή

News 24/7

24MEDIA NETWORK