Σουάρες vs Καρχαρία

Τα απίθανα θέματα με αφορμή την δαγκωνιά του Λουίς Σουάρες στον Τζόρτζιο Κιελίνι συνεχίζονται στα διεθνή ΜΜΕ. Ετούτη τη φορά, στο χορό μπήκε η πάντα υπερβολική New York Post, η οποία αποφάσισε να συγκρίνει τον Ουρουγουανό με τους καρχαρίες! Και μάλιστα τον έβγαλε και πιο επικίνδυνο.

Σουάρες vs Καρχαρία

Συγκεκριμένα, σύμφωνα τη στατιστική, ο μέσος άνθρωπος έχει 1 προς 3.7 εκατομμύρια πιθανότητες να τον δαγκώσει καρχαρίας κατά τη διάρκεια της ζωής του (που λογικά, θα είναι και σύντομη μετά από αυτό...).

Αντιθέτως, με βάση τον πρότερο, όχι ακριβώς έντιμο βίο του σέντερ φορ της Λίβερπουλ, ο μέσος ποδοσφαιριστής έχει 1 προς 2.000 πιθανότητες να τον δαγκώσει ο Σουάρες!

Ο αριθμός βγαίνει με βάση τα επίσημα ματς του πιο πολυσυζητημένου ποδοσφαιριστή στον κόσμο την τελευταία εβδομάδα, τους αντιπάλους που έχει βρει απέναντι του και φυσικά τους αντιπάλους που δάγκωσε (3 και ανεβαίνει...).

Κατ’ αυτή την έννοια λοιπόν, όσοι παίζουν ποδόσφαιρο, κινδυνεύουν περισσότερο από τον Σουάρες σε σχέση με τους καρχαρίες (με τη αμελητέα διαφορά ότι στα σαγόνια του Λουίς δεν θα ξεψυχήσεις με τον πιο φριχτό τρόπο – υποθέτω δηλαδή ,δεν παίρνω και όρκο...).

Επειδή όμως ο υπολογισμός μοιάζει αρκετά άδικος, αφού από τη μία έχουμε όλους τους ανθρώπους της γης και από την άλλη μονάχα τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, η εφημερίδα το έψαξε κι αλλιώς. Βρήκε περιοχές με ωκεανό και συχνές επιθέσεις καρχαριών, έβαλε τα στοιχεία κάτω και κατέληξε σε ισοπαλία: Αν παίζεις μπάλα δηλαδή σε επαγγελματικό επίπεδο ή αν κολυμπάς σε περιοχή με καρχαρίες, οι πιθανότητες σου να δεχτείς μια γερή δαγκωνιά (από θανατηφόρο κάτοικο των θαλασσών ή αφιονισμένο επιθετικό) παραμένουν κοντά στο 1 προς 2000.

Και μιας και το ρίξαμε στη σαχλαμάρα, στο ίδιο θέμα αναφέρεται επίσης ότι μια δαγκωνιά του Σουάρες είναι πιθανότερη από:

Να σε χτυπήσει κεραυνός (1 προς 10.000).

Να πεθάνεις από τσίμπημα σφίγγας ή μέλισσας (1 προς 75,852).

Να πεθάνεις από πυροβολισμό στις ΗΠΑ (1 προς 6,509).

Να σε χτυπήσει αστεροειδής (1 προς 700.000).

Να σε χτυπήσει βαρεμάρα διαβάζοντας τέτοιες ανοησίες (1 προς 1, εδώ ο Σουάρες κερδίζει...).

Διαβάστε ακόμη:

"Καμπάνα" εννέα αγώνων στον Σουάρες για το δάγκωμα!

ΓΕΛΙΟ: Φαρσέρ δαγκώνει κόσμο αλά Σουάρες! (VIDEO)

News 24/7

24MEDIA NETWORK