Σουηδία: Τραυματίστηκε ο Λάρσον

Σουηδία: Τραυματίστηκε ο Λάρσον
Ξαφνικό πρόβλημα παρουσιάστηκε στον Λαρς Λάγκερμπακ, ο οποίος είδε τον Χένρικ Λάρσον να αποχωρεί από την προπόνηση της εθνικής Σουηδίας, λόγω τραυματισμού σε μία ανύποπτη φάση.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο υποβασταζόμενος, λόγω χτυπήματος στο γόνατο, και η συμμετοχή του στον αγώνα της ομάδας στο Ζάγκρεμπ με αντίπαλο την Κροατία είναι εξαιρετικά αμφίβολη.

Εκτός του 34χρονου κυνηγού, ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Σκανδιναβών δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, ο οποίος τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος της Γιουβέντους με την Ιντερ την Κυριακή, ενώ ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ νιώθει ενοχλήσεις στον "αχίλλειο" τένοντα, με αποτέλεσμα να χρειάζεται αναμονή μέχρι την τελευταία στιγμή για να αποφασιστεί η συμμετοχή του.

Οι Σουηδοί φιλοξενούνται από τους Κροάτες στο παιχνίδι των πρωτοπόρων του ογδόου προκριματικού ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006. Εάν η Σουηδία κερδίσει προκρίνεται απευθείας στα τελικά της Γερμανίας, αφού θα βρεθεί τέσσερις πόντους μπροστά από τους αντιπάλους της. Σε κάθε περίπτωση, τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα καταταγούν στις δύο πρώτες θέσεις.

News 24/7

24MEDIA NETWORK